Eladó ház Szigetszentmiklós 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 110 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8226728
Referenciaszám: HZ093770-4730010
Frissítve: 1 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
726 364 Ft/m²
110 m²
Alapterület
750 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 110 nm-es 750 nm-es telken lévő családi ház az óváros szívében, ahol zsákutcában található ez a kivételes elhelyezkedéssel bíró ingatlan. A téglaépítésű ház két utcára nyíló telekkel rendelkezik, ami ritkaságnak számít ezen a környéken. Valamint két bejárattal is büszkélkedhet, így az optimális választás lehet nagyobb családok vagy akár két generáció összeköltözésére is de vállalkozás otthoni irodájának kialakítására is tökéletes választás lehet. A házban gáz cirkó fűtési rendszer gondoskodik a melegről, de a nyári hónapokban a hőség ellen klíma biztosítja a komfortot. A lakás fűtése és hűtése így egész évben gazdaságosan megoldott. A hőszigetelésnek köszönhetően a rezsi költségek is kedvezően alakulnak, a meleg nyári napokon pedig a hőszigetelt falak segítik (10 cm szigetelés) a kellemes hőmérséklet megőrzését. A nyílászárókon alumínium elektromos redőny található. A tetőszerkezet tökéletes állapotú, a födémen 25 cm szigetelés lett elhelyezve. A kertben egy 40 nm könnyűszerkezetes garázs és egy 20 nm-es tároló is helyet kapott. Több autó beállásra is van lehetőség az udvaron és a kertkapcsolatos 25 nm-es terasz pedig kiváló pihenési lehetőséget nyújthat a család számára. A tágas terek, a jó elosztás, nagy telek egyedülálló otthont teremthetnek az új tulajdonos számára.Az óváros varázsa, a csendes zsákutca nyújtotta nyugalom és a modern lakókörnyezet tökéletes kombinációját kínálja ez az ingatlan.Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy ebben a csendes, mégis központi helyen található ingatlanban találja meg az új otthonát. Ha szeretné megtekinteni ezt az egyedülálló sok lehetőséget magában rejtő ingatlant, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ujvári Dorottya Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 554 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ujvári Dorottya Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 554 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY