Eladó ház Szigetszentmiklós 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8197416
Referenciaszám: HZ099598-4707324
Frissítve: ma

Szigetszentmiklós eladó sorház 2+2 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
1 013 043 Ft/m²
69 m²
Alapterület
350 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklós kertvárosi részén, rendezett, forgalomcsökkentett utcában kínálunk megvételre egy sorház legbelső, 3. lakását.Az igényesen megépített, szigetelt, napelemmel ellátott, 4 szobás családi ház épülete, akár többgyermekes család részére is kiválóan alkalmas.A kitűnő tervezésnek köszönhetően, jól szeparálható terek jöttek létre. Az előszobába lépve, jobbra egy kis szoba, bal oldalon a megfelelően nagy méretű, igényes fürdőszoba található. Tovább haladva a kertkapcsolatos, amerikai konyhás (+ étkezős) nappaliba érünk, mely a ház központi helyén helyezkedik el. A teraszra innen van közvetlen kijárat. A helység a téli időszakban is kellemesen benapozott, melegséget sugároz.A másik kis szoba a konyha felől, a hálószoba a nappali irányából érhető el.A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.A sorház végén található (szomszédoktól teljesen elszeparált), gyönyörűen parkosított kert, a legideálisabb méretekkel rendelkezik.A kellemes pihenést és az árnyékolást a számos fa biztosítja.A kerti szerszámok, kerékpárok tárolására, két faház tároló is rendelkezésre áll. A közelben óvodák találhatóak, valamint minden szükséges üzlet kényelmesen elérhető gyalogosan, helyi járattal, illetve gépkocsival is egyaránt!A közeli buszmegállókból a városközpont, az iskolák, egyéb bevásárlási lehetőségek, illetve a HÉV és a fővárosba induló buszjáratok is gyorsan és kényelmesen megközelíthetőek.Elsősorban igényes családok részére ajánlom ,de befektetésnek is kitűnő! Érdeklődni Kővári Judit 06-30-587-9532 -es számán lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kővári Judit Duna House - Budafok, Játék utca 2 Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kővári Judit Duna House - Budafok, Játék utca 2 Az iroda összes hirdetése
+36 30 587 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY