Eladó ház Szigetmonostor 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetmonostor 180 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8176306
Referenciaszám: HZ085210-4691052
Frissítve: ma

Szigetmonostor eladó családi ház 4 szobás: 77,8 millió Ft

77,8 millió Ft
432 222 Ft/m²
180 m²
Alapterület
628 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 173 Ft
Második évtől
322 776 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy tágas, kiváló lehetőségekkel bíró téglaépítésű családi ház Horány Dunakeszi komphoz közel eső területén. Az ingatlan jelentős méretű, ami lehetőséget biztosít arra, hogy a jövőbeli tulajdonosok saját ízlésük szerint alakíthassák ki a helyiségek funkcióit. A 4 tágas szoba könnyedén 5 különálló szobává alakítható. A konyhában elfér az étkező, de akár a A földszinti nyitott 30 m2-es közösségi térben is elhelyezhető. A ház egy impozáns méretű rendezett telek utcától távolabbi végében helyezkedik el. Igazi különlegessége, hogy a hátsókertből a kapu közvetlenül az erdőbe vezet, így a kirándulás, kutyasétáltatás tényleg a mindennapok része tud lenni. A horányi Dunapart 500 méterre, a dunakeszi komp 1,5 km-re található.Horány népszerűsége töretlen. Mostanra az üdülőövezetet lakóövezet, a nyaralókat fokozatosan szép családiházak váltják föl. A rendszeres piac, éttermek, fagyizó igazi üdülőhely hangulatát árasztják. A szomszédos Szigetmonostoron minden szolgáltatás és rengeteg program biztosít élettel teli de nyugodt környezetet. Budapest a dunakeszi komppal, vagy Szentendre irányában a Határcsárdai komp felé forgalomtól függően kb 30 perc alatt elérhető. Észak felé a Tahi hídon át juthatunk el a Dunakanyar gyönyörű tájaira. Az otthon nemcsak funkcionálisan vonzó, hanem a minőségét tekintve is egyedülálló a piacon. A jelenlegi tulajdonos maga is az építőiparban dolgozik, és körültekintően járt el a kivitelezés során. A ház felújítást nem igényel, de helyenként a burkolatok még hiányoznak, amit a mostani tulaj igény szerint egyeztetés után elvállal. A ház tökéletes lehet nagy családok számára, esetleg olyan vevők számára, akik szívesen alakítanák a ház egy részét pl irodává, műhellyé. A fotók nem adják vissza a terek valódi méretét. Személyes megtekintésért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Olga Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Olga Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY