Eladó ház Szigetmonostor 79 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetmonostor 79 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8180311
Frissítve: 7 napja

Szigetmonostor eladó családi ház 3+1 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
758 228 Ft/m²
79 m²
Alapterület
606 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
REMEK LEHETŐSÉG!!! NAPELEMES, ENERGIA TAKARÉKOS, HANGULATOS... Szigetmonostor, Horány területén, nyugodt ős fás környezetben eladó egy 606 m2 es telken fekvő 3+1/2 szobás családi ház. A ház hasznos lakóterülete 79 m2 valamint az alatta elterülő garázs szint további 52 m2. Az alsó szintre egy hangulatos 12 m2 es fedett teraszon keresztül léphetünk, ahol nappali- étkező- konyha egy légtérben, kádas fürdőszoba wc-vel, kézmosóval illetve egy félszoba található. Az emeletre kényelmes lépcső vezet, ahol közlekedő, két nagyobb hálószoba és egy tágas wc kézmosóval kapott helyet. A fűtött garázs két légtérre tagolt, itt található a gépészet is. Elektromos kapu nyitás kialakított. Az ingatlan világos, szinte körbe süti a nap. A fűtés rendszer kiépítésénél fontos szempont volt, hogy több módon megoldható legyen, ezért a kondenzációs gázkazán ( radiátoros hő leadókkal) mellett, egy fa tüzelésű kandalló , valamint 3 darab zaj csökkentett hűtő fűtő klíma is használható. A meleg víz kettős ellátású a gázkazán mellett villanybojler biztosítja. A ház tető teljes egészében napelemmel ellátott, így egy család áram igényét teljes mértékig fedezi.( 5 kW napelem rendszer) Műszakilag és statikailag kitűnő állapotú az ingatlan. Téglából épült, 10 cm es szigetelést kapott. A szintek között beton födém található. A tetőre kőzet gyapot szigetelés került és beton cseréppel fedett. Dupla thermoplan üvegezésű fa nyílászárók kerültek beépítésre. A villany hálózat felújított és bővített ( 3x16 A). Tekintettel a ház adottságaira, MINIMÁLIS REZSI KÖLTSÉGGEL FEN TARTHATÓ. A kertben díszfák mellet egy cseresznyefa is található, valamint a nyári nagy melegekben ős fás környezet biztosítja a kellemes klímát. A kikapcsolódásra kerti grill, bográcsozó rész kialakított. Egy nyitott oldalú fedett tároló, autó beálló is helyet kapott. Az ingatlan teljes közműves, vezetékes víz, villany, csatorna, gáz bevezetett. A locsolás fúrt kútról lehetséges. Kis ráfordítással ebben az ingatlanban egy igazán kellemes otthonra lelhet, a további részletekért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállógarázsjó beosztásúcsendesvilágoshőszigeteltklímakandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Új Horizont Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Új Horizont Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY