Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8240103
Referenciaszám: H490535
Feltöltve: 4 napja

Szigetbecse eladó családi ház 6 szobás: 103 millió Ft

103 millió Ft
410 359 Ft/m²
251 m²
Alapterület
2946 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 325 910 Ft
Második évtől
427 326 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befejezésre váró, saját ízlésre formálható, tágas családi ház eladó Szigetbecsén. Az ingatlan alapterülete 251 nm. A 6 szobás, 2 fürdőszobás ház sok lehetőséget rejt magában. A nagy belmagasságú, világos terek igazán jól kihasználhatóak. A ház Falusi Csok kompatibilis, így a fiatal felnőttek számára kiváló lehetőséget kínál a vidéki életre való áttérésre. A környék csendes és zöld, így igazi otthon várja az új tulajdonost. A közlekedés kiváló, központi elhelyezkedésnek köszönhetően könnyen megközelíthető az Iskola, Óvoda, Önkormányzat, Bölcsőde és a környező települések is. Ha szeretne egy tágas, kertkapcsolatos házat , ahol a természet közelsége és a csend adja az otthon érzését, akkor ez az ingatlan Önnek szól. Szigetbecse a Csepel-sziget déli részén, a Ráckevei-Duna holtága mellett fekszik, a fővárostól mindössze 48 kilométerre. A szomszédos települések: észak felől Ráckeve, kelet felől Dömsöd, dél felől Makád, nyugat felől pedig Lórév. Csak Ráckevén keresztül érhető el, Budapest és az M0-s autóút, illetve az 51-es főút kiskunlacházai szakasza felől egyaránt a sziget hosszában végignyúló 5101-es úton, majd arról letérve az 51 112-es számú mellékúton, amely innen még tovább folytatódik Makád központjáig. Közösségi közlekedéssel a legegyszerűbben a Közvágóhídtól induló ráckevei HÉV-vel közelíthető meg, amelynek végállomásától a Volánbusz helyközi autóbuszjárata vezet a községbe. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY