Eladó ház Érd 360 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 360 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7330363
Referenciaszám: HZ086000
Frissítve: 21 napja

Érd eladó családi ház 1 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
305 553 Ft/m²
360 m²
Alapterület
780 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 056 Ft
Második évtől
456 363 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Fenyves Parkvárosban 3 szintes családi ház eladóÉrd M7 fölötti felső Fenyves Parkvárosi részén eladásra kínálunk egy több generáció együttélésére alkalmas 3 szintes felújítandó családi házat.Az ingatlan a kialakítása miatt vállalkozás üzemeltetésére is alkalmas.Az előző években a pince szinten vegyesbolt, míg a földszinti területen vendéglátó egység üzemelt.Az ingatlan nagy méreteivel és stabil szerkezetével reálissá teszi a felújítást hiszen, hiszen kreatív tervezéssel és jól átgondolt kivitelezéssel akár a több generációs együttélésre alkalmassá tehető az ingatlan, ahol külön bejárattal és elválasztva, de mégis együtt élhetnek a fialatok és az idősebbek.Ugyanezen kialakítással az egyik szint kiadható is válik, így plusz bevételi forrás teremthető.A vállalkozásban gondolkodóknak is jó lehetőség az ingatlan megvétele, hiszen a nagy terasz, a hátsó garázs és tároló rész, vagy éppen a pince akár 2 típusú tevékenységet is lehetővé teszi.A ház teljes területe 360 nm, míg a telek mérete 780 nm.A jelenlegi fűtés gázkazánnal van megoldva, de minden közmű megtalálható az ingatlanban.A Parkvárosban közlekedő helyi busz megállójától kb. 10 percre helyezkedik el, de a közkedvelt „Levendulás” is csak néhány perces sétával érhető el.Mindenképpen érdemes megnézni.Megtekintés kapcsán keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holló Szilvia Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 20 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY