Eladó ház Szendrő 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szendrő 88 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8164905
Referenciaszám: H478648
Frissítve: 17 napja

Szendrő eladó családi ház 2 szobás: 7 millió Ft

7 millió Ft
79 545 Ft/m²
88 m²
Alapterület
2349 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 22 149 Ft
Második évtől
29 042 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka lehetőségként kínálok eladásra Szendrő városában egy felújítás alatt álló családi házat, amelyet Ön saját tetszése szerint alakíthat ki. Az ingatlanban egy szoba, egy amerikai konyhás nappali , valamint fürdőszoba található. -Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül kedvező, néhány perc alatt minden elérhető távolságra található, -Gondos tulajdonosa új fürdőszobát alakított ki, a kor igényeinek megfelelő burkolatok használatával, -A villamoshálózat megújult, -A vízvezetékrendszer teljesen új, -Az ingatlan fűtését klíma biztosítja, amelyet bármikor használatba vehet. Azonban a forró nyári napokon is az Ön kényelmét szolgálja, Az ingatlan adottságait figyelembe véve, tovább bővíthető. Az udvaron egy kút is található, amely a mindennapok során az Ön segítségére válik. Az ingatlanhoz tartozó telek ideális méretű pihenésre , kertészkedésre, családi rendezvényekre egyaránt. Ideális választás kisebb családoknak, valamint fiatal házaspároknak és idősebb korosztály számára is. Ne késlekedjen, hívjon még ma! Az ingatlan nem lesz sokáig a kínálatunkban! Amennyiben a vásárláshoz hitelre is szüksége lenne, mi abban is az Ön rendelkezésére állunk. Irodánkban bank független hiteltanácsadónk megtalálja Önnek a legkedvezőbb hitelkonstrukciót.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Losoncné Kun Tímea Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Losoncné Kun Tímea Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY