Eladó ház Ózd, Ráctag 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ózd, Ráctag 50 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8229688
Frissítve: 5 napja

Ózd eladó családi ház 2 szobás: 6,9 millió Ft

6,9 millió Ft
138 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
700 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 833 Ft
Második évtől
28 627 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Ózdon, kiváló áron! Tágas telek, 700 nm! Kell egy jó állapotú otthon? **INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ** Az ingatlan Ózd - Ráctag Zsolnay tér 1 szám alatt Ózd LEGJOBB környékén Található !!!. Az elhelyezkedése csendes és barátságos környezetben van. Könnyen megközelíthető, közel van a város főbb közlekedési útvonalaihoz. Az ingatlan ideális elhelyezkedéssel büszkélkedhet családok számára. Az a ház világos és barátságos. **ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL** Az 1980-ben épült családi ház jó állapotú. Az ingatlanhoz 700 nm telek tartozik Termő gyümölcsfákkal ! Parkolási lehetőség kialakítható az udvaron . **AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** A 50 nm-es lakótér két szobával rendelkezik . A fűtés gáz cirkó rendszerrel megoldott, ami gazdaságos és hatékony. Az épület beltere jó állapotú, ideális lakhatást biztosít . Ablakai fából vannak de jó állapotúak, a melegburkolatot a szobákban hajópadló, és parketta alkotja, a hidegburkolat a konyhán, fürdőszobán cserélve van. **A KÖRNYÉK JELLEMZŐI** A környék csendes, családbarát és biztonságos. Az ingatlan közelében találhatók tömegközlekedési lehetőségek is, amelyek megkönnyítik a közlekedést. A település jó infrastruktúrával rendelkezik, ami kényelmes és élhető lakóhelyet biztosít. Bevásárlóközpont , Iskola , Óvoda, pár percre található ! Ezt az ingatlant mindenképp érdemes megtekinteni! Kiváló Ár-Érték arány !!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortoskertjó beosztásújó közlekedésűcsendespince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Malacsek Zoltánné Az iroda összes hirdetése
+36 20 450 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Malacsek Zoltánné Az iroda összes hirdetése
+36 20 450 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY