Eladó ház Somogyvámos 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Somogyvámos 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8171082
Referenciaszám: HZ010029
Frissítve: ma

Somogyvámos eladó családi ház 4 szobás: 46 millió Ft

46 millió Ft
353 846 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1672 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 552 Ft
Második évtől
190 845 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A település központjában, a közel 1700 nm-es telken található 130 nm-es lakóterű házat 1996-ban téglából építették. A jelenleg más célra használt melléképületben eredetileg egy 30 nm-es, fűthető, fürdőszobás lakás volt, amely igény esetén újra lakássá tehető.A telken van még egy 30 nm-es műhely, több raktározásra, tárolásra alkalmas helyiség, és két fémből készült garázs is.Az épület betonsávalapra épült, a vízszigetelése hibátlan, perlites külső vakolatot kapott. A tetőt 2022-ben felújították, a tetőteret beépítették, és a külső nyílászárók többségét kicserélték.Az ingatlanon minden közmű rendelkezésre áll (a földgáz a telken belül, de nincs a házban bevezetve.) A fűtés jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal és radiátorokkal történik.Somogyvámos a Balatontól délre Fonyód és Kaposvár között található. A települést dombok veszik körül, amelyeken rétek és ösvényekkel szabdalt kisebb erdők váltják egymást. Lengyeltóti a legközelebbi város, kb. 14 kilométerre található.Somogyvámos arról híres, hogy itt található Közép-Európa legnagyobb és legszervezettebb öko-közössége. Közel 270 hektáros területen terül el az Öko-völgy, amely a Krisna hívők otthonává vált. A települést most kezdik felfedezni - elsősorban német és holland családok -, akiknek fontos, hogy a környéken ökológiai gazdálkodás folyik, a szigorú vegyszermentesség mellett a fenntartható gazdálkodás a legvonzóbb a környezettudatos emberek számára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Lénárd Fonyód Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 70 455 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Lénárd Fonyód Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 70 455 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY