Eladó ház Kaposvár 206 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kaposvár 206 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277243
Referenciaszám: HZ055445
Frissítve: 3 napja

Kaposvár eladó ikerház 4 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
203 398 Ft/m²
206 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 579 Ft
Második évtől
173 835 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaposváron ELADÓ egyedi kialakításokkal rendelkező 206 m2- es, 4 szintes, 2 szoba+ toronyszoba+ nappalis, 2 fürdőszobás ikerház egyik fele vadregényes környezetben!Jöjjön el nézze meg élőben is!A ház erdős környezetben található, de még is buszmegálló és bolt közelében!Az épület 1985- ben épült, Porotherm téglából, 500 m2- es telken helyezkedik el, ami ideális méret! A nyílászárók műanyagból készültek és a nappali ablakain redőnnyel is lettek látva!A házban a földszinten nagy nappali található, aminek ékessége egy vízteres cserépkályha,  napfény árad be az ablakokon!Ezen a szinten található még a konyha+ étkező is , ahonnan a fedett teraszon keresztül ki tudunk jutni a romantikus hangulatot árasztó kertbe. Kis híd és lépcsők teszik teljesen különlegessé!A földszinti fürdőszobában sarokkád az emeleti fürdőszobában bidé és a török fürdők hangulatát árasztó beépített és burkolt kád található!Az emeleten kettő hálószoba található még!A ház másik különlegessége még a toronyszoba ami méretét tekintve is tágas, valamint nagyon világos , napfényes a sok ablaknak köszönhetően!Itt egy napozó rész lett kialakítva fából , itt kényelmesen relaxálhat bárki!A pincétől a toronyszobáig fából készült csigalépcsőn keresztül lehet feljutni.A pincében található a kazánház, tároló és a garázs. A ház fűtése gázkazánnal és a vízteres cserépkályhával megoldható. Meleg víz ellátást villanybojler biztosítja.Jöjjön el , legyen Ön az új tulajdonosa ! Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Ildikó Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 869 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Ildikó Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 869 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY