Eladó ház Sajószentpéter 174 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sajószentpéter 174 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8250205
Referenciaszám: M288159
Feltöltve: ma

Sajószentpéter eladó családi ház 4+1 fél szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
240 805 Ft/m²
174 m²
Alapterület
361 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 579 Ft
Második évtől
173 835 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sajószentpéter belvárosi részén a Bocskai utca, eladó egy 4+fél szoba, 170 m2-es, tetőtér beépített, udvari garázzsal családi ház, 361m2 telken. A családi ház 1996-ban épült, falazata b40-es tégla, cserép tetőfedéssel. A bejárati ajtó és a beltéri ajtók is műanyagból készültek. Az ablakok hőszigetelt üvegezésű redőnnyel ellátott műanyagok. Az otthon melegéről és meleg víz ellátásáról egy FÉG kombi gáz kazán gondoskodik lapradiátorokon keresztül. Valamint vegyestüzelésű kazán beüzemelésének lehetősége biztosít alternatív fűtési lehetőséget. Áprilistól szeptemberig egy 300 literes hőtároló tartállyal rendelkező napkollektor biztosítja költséghatékonyan a melegvízellátást. A családi ház két különálló bejárattal rendelkezik, melyből az egyik egy földszinti 27 nm-es szobának a bejárata, ami külön wc-vel rendelezik, így akár vállalkozásra is kivállóan alkalmas! Az ingatlan földszinti helyiségei járólappal, tetőtéri helyiségei padlószőnyeggel burkolt, míg az emeleti, fürdő és Wc szintén járólappal burkoltak. A konyhaszekrény és a beépített gardróbszekrények mind a földszinten, mind az emeleten a vételár részét képezi. A konyhából nyílló étkező helyiség és spajz annak tökéletes kiegészítője. A szobák különállóak, saját bejárattal rendelkeznek. Az udvar utcafront felőli része betonozott beállóval és gondozott növényzettel díszített. Az udvaron található téglából épített különálló garázs is megtalálható. Kulturált a lakóközösség. Busz, bolt, iskola, óvoda, a közelben. Kedvezményes hitelkonstrukcióval, ingyenes hitel, CSOK+ és babaváró kölcsön ügyintézéssel segítem ügyfeleim. Hivatkozzon az M288159 számra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Proczner Krisztián Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 433 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Proczner Krisztián Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 433 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY