Eladó ház Sajószentpéter 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sajószentpéter 80 nm
+36 fotó
Hirdetéskód: 8123197
Referenciaszám: 25627
Frissítve: 2 hónapja

Sajószentpéter eladó családi ház 3 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
475 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
702 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 239 Ft
Második évtől
157 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Sajószentpéter kertvárosi részén ezt a remek állapotú családi házat! Az ingatlan megkímélt állapotban van, folyamatosan karbantartott, remek adottságokkal, csendes, családi házas övezetben. 1980-ban , szilikátból épült a ház, egy 702 m2-es telekre, alapterülete 80 m2. A kertben gyümölcsfák vannak, valamint egy garázs és egy tároló is található a telken. Összközműves, gázkazán és fatüzelésű kazánnal is lehet fűteni az ingatlant. A ház jellemzői: - A ház részben hőszigetelt ( az első és az oldalsó része) - A ház alatt pince található - A tetőszerkezet jó állapotú, új héjazatot kapott - Új vízelvezető csatornarendszer - Jó minőségű fa ablakok redőnnyel ellátva Az ingatlan helységei: - 3 szoba - 1 folyosó - 1 konyha - 1 kamra - 1 fürdőszoba - 1 előtér, melyből külön nyílik a fürdőszoba és a wc Az ingatlan per és tehermentes, megvásárlása után pár hónapon belül költözhető! Teljeskörű ügyintézést is vállalok! ( Hitel, CSOK, BABAVÁRÓ, FALUSI CSOK, SZEMÉLYI KÖLCSÖN, ÜGYVÉD, KIVITELEZŐ, ENERGETIKA, FÖLDMÉRŐ! ) További információért és megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen telefonon, a hét minden napján elérhető vagyok az Ön számára!( Ünnepnapokon is!) Teljeskörű ügyintézést is vállalok!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY