Eladó ház Rudabánya 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Rudabánya 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8261898
Referenciaszám: H491939
Frissítve: 3 napja

Rudabánya eladó családi ház 4 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
105 625 Ft/m²
160 m²
Alapterület
683 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 10. 06. 1:30 és 2024. 10. 06. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 53 475 Ft
Második évtől
70 115 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rudabánya szívében, az Ady Endre utcában vár rád ez a kivételes lehetőség, amely ideális választás családosok számára! Ez a 160 nm-es családi ház egy tágas nappalival és három szobával rendelkezik, így bőséges teret biztosít a család minden tagjának. Az ingatlan egy 683 nm-es telken helyezkedik el, amely rendezett kerttel és kerti tárolóval rendelkezik, ideális helyszínt biztosít a gyerekeknek a játékhoz és a pihenéshez. Az ingatlan állapota jó, a fűtés gáz (cirko) rendszerrel működik, ami nemcsak komfortos, de gazdaságos megoldást is jelent. Villamoshálózat réz vezetékkel lett kiépítve és a 3 fázis is bevezetésre került.Szobái parkettásak egyéb helyiségei járólappal burkoltak.Az eredeti tervtől eltérően az emeleti fürdőszoba helyet egy hálószoba lett kialakítva.Az erkély mérete 11.3 nm, ahol élvezheted a reggeli kávédat vagy a családi összejöveteleket a gyönyörű panorámás kilátás mellett. A ház tehermentes, így gyorsan költözhetsz, és kisállattal is költözhető, ami különösen fontos lehet a családok számára. A környék csendes és biztonságos, ideális otthont biztosít a családok számára, akik szeretnék élvezni a természet közelségét. Rudabánya felkapott környékének előnyei közé tartozik a gyönyörű hegyvidéki környezet, amely számos lehetőséget kínál a szabadtéri programokhoz, mint például túrázás vagy kerékpározás. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a közeli boltok, iskola és egyéb szolgáltatások könnyen elérhetőek, így minden szükséges dolog a közelben található. Ez a világos, tágas ingatlan valódi otthont kínál, ahol a család minden tagja megtalálhatja a számításait. Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnéd megtekinteni ezt a csodás ingatlant, bizalommal kereshetsz! Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy olyan helyen élhess, ahol a családod boldogan élhet és fejlődhet! Álmai megvalósításában bankfüggetlen pénzügyi partnerünk nyújt segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
11,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodnár Erzsébet Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodnár Erzsébet Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY