Eladó ház Rudabánya 103 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Rudabánya 103 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7800807
Referenciaszám: 000291
Frissítve: 17 napja

Rudabánya eladó családi ház 3 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
179 612 Ft/m²
103 m²
Alapterület
1188 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 537 Ft
Második évtől
76 753 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000291 Rudabánya legjobb részén eladó egy szuterénes, 3 szobás, 103 m2 lakóterű, kiváló állapotú, összkomfortos családi ház! A vegyes építésű ház beton alapzata, falazata statikailag kifogástalan állapotú. A ház teljes területe a szuterén helyiségeivel 183 m2. A ház elosztását a helyiségek méreteit tekintse meg a méretarányos alaprajzon! A TETŐ KOMPLETT CSERÉJE 1994 ben történt, a héjazat hullámpala, ekkor új alumínium esővízgyűjtő csatorna is fel lett szerelve. A FŰTÉSRENDSZER 2010-ben LETT FELÚJÍTVA, ekkor a vegyes tüzelési kazán mellé beépítettek egy Baxi kondenzációs kombi gázkazánt, amely a meleg víz szolgáltatásról is gondoskodik. A fűtőtestek lapradiátorokra lettek cserélve. A VÍZVEZETÉK RENDSZER szintén 210-ben lett FELÚJÍTVA, a vezetékek KPE csőre cserélve. A VILLAMOS HÁLÓZAT 2012-ben lett kompletten FELÚJÍTVA. MINDEN NYÍLÁSZÁRÓ MŰANYAGRA lett cserélve a lakótérben, a szuterénben és a beépíthető tetőtérben. A BEJÁRATI AJTÓ BIZTONSÁGI kivitelű, a lakótéri ablakok redőnyösek. A beltéri ÚJ FA AJTÓK MDI minőségűek, 2021-ben lettek beépítve. 3 helyiség külső fala belülről 5 cm-es szigetelést kapott. A szobák a nappali és a konyha mennyezetén 15 cm szigetelés van. Egy szobája, nappalija és az étkező laminált padlós, egy szoba parkettás- padlószőnyeg fedéssel, a szélfogó , az előszoba, a konyha, a fürdőszoba járólappal burkolt. A szépen rendben tartott, körbekerített telek 1188 m2 területű. Az első udvart örökzöldek, dísznövények, virágok ékesítik, a ház mögött szalonnasütő-bográcsozó hely lett kialakítva. A hátsó kertben egy karámmal ellátott 2 fiókos ól épült (12m2). A kertben sok bőven termő gyümölcsfa van, szilva, alma, birsalma, indátlan szeder, som és diófa. A növények locsolásához szükséges vizet fúrt kút biztosítja. Remek családi ház, jó lakókörnyezetben!! Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY