Eladó ház Rezi 74 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Rezi 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8049824
Referenciaszám: H482937
Frissítve: 20 napja

Rezi eladó családi ház 3 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
377 027 Ft/m²
74 m²
Alapterület
1590 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 280 Ft
Második évtől
115 751 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Figyelem! Ha ingatlant keresel, ami nem csak otthonod, de befektetésed is lehet, akkor ne keress tovább! Zala vármegye Rezi városában egy bővítési lehetőséggel rendelkező, tehermentes ház vár rád! Az ingatlan a Kossuth utcában található, egy csendes, felkapott hegyvidéki környéken. A 74 nm-es ház egy 1590 nm-es telken áll, és 3 szobával, 1 fürdőszobával és egy garázzsal rendelkezik. Az ingatlan állapota átlagos, de a fűtés gáz (konvektor), így könnyen és olcsón tartható. A házhoz tartozik egy kerti tároló is, ami nagyon praktikus lehet, ha szeretsz kertészkedni. Az ingatlan összes nyilaszáròja új redőnnyel felszerelt. A környék előnyös adottságai közé tartozik a csendes és biztonságos környezet, valamint a jó közlekedési lehetőségek. Ha tömegközlekedéssel szeretnél közlekedni, akkor sem kell aggódnod, mert a ház közelében található a buszmegálló. Ha szeretnél egy olyan ingatlant, ami a jövőben is értékét megőrzi, akkor ne habozz! Ez az ingatlan minden igényednek megfelel, és az ára is nagyon kedvező! Belülről a felújítások elkezdődtek: - Új villanyvezetékek, vezérelt óra is van - Új hitelesített gázóra -Vízvezetékek -Szigetelt nyílászárók -Nagyon ízlésesen kialakított felújított konyha. A tető cseréppel fedett. A fürdőszoba bővíthető a nyárikonyha beépítésével, plusz még egy tároló is szobává alakítható! A bejárás szolgalmi úton történik (10m), onnan saját tulajdon a telek többi része, mely külön helyrajzi számon szerepel. Nagyon otthonos a kert, meghitt terekkel. Óvoda, iskola, közért, a Rezi vár és a Dínòpark is gyalog könnyen elérhető. Hívjon, megegyezünk! Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Levente Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Levente Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY