Eladó ház Becsehely 152 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Becsehely 152 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8088638
Referenciaszám: H483204
Frissítve: 19 napja

Becsehely eladó családi ház 5 szobás: 29,95 millió Ft

29,95 millió Ft
197 039 Ft/m²
152 m²
Alapterület
1406 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 767 Ft
Második évtől
124 256 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Szeretnénk bemutatni Önnek ezt a csodálatos ingatlant, amely ideális választás lehet fiatal felnőtteknek, akik szeretnének elszakadni a város zajától, és egy csendes, nyugodt környezetben élni. Az ingatlanunk egy 152.17 nm alapterületű, 5 szobás, 2 fürdőszobás, amerikai konyhás ház, amely a Zala vármegyei Becsehelyen található, a Deák Ferenc utcában. A telek mérete 1406 nm, így biztosítva van az elegendő privát terület az Ön és családja számára. Az ingatlan állapota átlagos, de a lehetőségek adottak a további fejlesztésekre. A fűtést vegyes kazán biztosítja, így az Ön és családja mindig kellemes hőmérsékletben élhetnek. Az ingatlan tágas nappalival rendelkezik, ami kiváló lehetőséget biztosít a családi összejövetelekhez. Az ingatlan panorámája páratlan, így minden nap élvezheti a természet szépségeit. Az ingatlan tehermentes, így azonnal költözhet, és élvezheti a falusi élet nyugalmát. Az ingatlan Falusi Csok kompatibilis, így azoknak is ideális választás, akik szeretnének igénybe venni ezt a lehetőséget. A környék ellátottsága kiváló, így minden alapvető szolgáltatás könnyen elérhető. A közlekedés kiváló, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen megközelítheti az ingatlant. A környék csendes és biztonságos, így Ön és családja nyugodt környezetben élhetnek. Az ingatlan építhető ingatlan típusa és lehetséges funkciója számos lehetőséget biztosít az Ön és családja számára. Az ingatlan környéke felkapott és népszerű, így Ön és családja mindig a legjobb helyen élhetnek. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi mindig szívesen segítünk nekik. Várjuk jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Budavári- Lőrincz Dóra Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Budavári- Lőrincz Dóra Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY