Eladó ház Ráckeve 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ráckeve 70 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8178999
Referenciaszám: H487947
Frissítve: 7 napja

Ráckeve eladó családi ház 3 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
471 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 418 Ft
Második évtől
136 910 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház Ráckevén! Ráckeve központjától 1 kilométere, 270 nm-es telken, 70 nm-es vegyes falazatú felújítás alatt lévő házrész eladó. A ház 3 szobából, előszobával egybekötött konyhából és fürdőszobából áll. Az ingatlan külön kert részel és külön mérőórákkal rendelkezik. A kert végében kialakításra került egy 4 nm-es kerti tároló. Meleg vizet a padláson elhelyezett 150 l-es bojler, Illetve a konyhában található 10 l-es melegítő szolgáltatja. Fűtés jelenleg elektromos fűtőpanelekkel megoldott. Rásegítésként 9 kw-os kandalló. Gázcsonk az udvarban, épület falszerkezetében 5 rétegű fűtéscsőrendszer kiépítve. Az ingatlan 5 cm-es hungarocell hőszigeteléssel rendelkezik . A belső falakra hőlélegző vakolatrendszer került. Ennek finom glettelése és festése vár az új tulajra. Utóbbi években több felújítás is történt az épületen. Kád és bejárati ajtó csere, ereszcsatorna rendszer kiépítése, elektromos hálózat teljesítményének bővítése, új villanyóra szekrény kiépítése, szelezőventilátor elhelyezése a fürdőszobában, elő tető kialakítása. Ráckeve a tornyok és vizek városa, ahol érdemes kikötni. Budapesttől mintegy 50 kilométerre délre fekszik, a Csepel-szigeten, Ráckevei-Duna-ág mentén. A Várost kettészelő Kis-Duna festői szépségűvé varázsolja a települést, melynek környezete egyedülálló Magyarországon. Szigetek, öblök, lagúnák teszik izgalmassá a vízi életet, a víz minősége évek óta kiváló, fürdésre alkalmas. A szinte mozdulatlan Kis-Duna kiváló sportolási lehetőségeket teremt. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1986
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hégető Emese Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hégető Emese Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY