Eladó ház Ráckeve 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ráckeve 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8225568
Referenciaszám: M286656
Feltöltve: 17 napja

Ráckeve eladó családi ház 2+2 fél szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
328 572 Ft/m²
85 m²
Alapterület
205 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***RÁCKEVEI KEREKZÁTONY SZIGETEN - IDILLI, VADREGÉNYES KÖRNYEZETBEN - 91 NM-ES, 2 SZINTES - FELÚJÍTOTT HÁZ - MESEBELI ÁRON - ELADÓ!*** A felújított 91 nm-es, 2+2 félszobás, hangulatos nyaraló Ráckevén, a Duna egyik holtágában, a Kerekzátony Szigeten található. A háborítatlan nyugalom és csend, az érintetlen természet csodája itt még fellelhető, olyannyira, hogy a szigetre csak csónak vagy révész segítségével lehet átjutni. Egy apró révállomásról menetrend szerinti komp indul nyáron fél óránként, télen óránként. A 90 -es évek végén épült tégla ház helykihasználása optimális, elosztása tökéletes, ennek köszönhetően tágas, világos terekkel rendelkezik. Mindennapi életvitelhez, állandó lakhatásra is kifejezetten alkalmas, hangulatos otthona lehet új tulajdonosának. A felújítás során a szobák laminált parkettával lettek burkolva, egyedi gyártású, thermo üveges minőségi fa nyílászárók kerültek beépítésre. A konyha vadonatúj, beépített bútorokkal felszerelt, kertkapcsolatos. A fűtést hangulatos épített kandalló biztosítja, de a központi fűtés is kiépített (vegyestüzelésű kazán). Az elektromos hálózat 2022-ben teljes korszerűsítésen esett át. A ház vízellátását házi vízmű biztosítja fúrt kútról, a szennyvízelvezetés saját emésztővel megoldott. A két szintes ingatlan 205 nm-es telken helyezkedik el, 18 m2-es, részben fedett teraszán minden évszakban megcsodálhatjuk a természet sokszínűségét, megfigyelhetjük madarak civakodását és csodás röptét. A szomszédok csendesek, barátságosak, semmi sem zavarja a nyugalmat. A szigetre autóval nem lehet bejutni, a parton díjmentesen lehet parkolni. Az ingatlan per, teher- és igénymentes azonnal költözhető! Budapesti kis lakás értékegyeztetéssel szóba jöhet. További kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1999
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Garamvölgyiné Őri Diána Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Garamvölgyiné Őri Diána Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY