Eladó ház Pusztaszentlászló 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pusztaszentlászló 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8053243
Referenciaszám: 168195
Frissítve: 20 napja

Pusztaszentlászló eladó családi ház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
6 377 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3121 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168195 hivatkozási számú pusztaszentlászlói családi ház. Eladó egy kiváló szerkezeti állapotban lévő családi ház Zalaegerszegtől néhány kilométerre, Pusztaszentlászló csendes környezetében! A 3121m2-es telken fekvő ingatlan ideális választás azok számára, akik szeretnék élvezni a vidéki élet nyugalmát, ugyanakkor közel szeretnének lenni a város kényelmeihez. A 69m2-es tégla házban 2 szoba, nappali, konyha, kamra, fürdőszoba-wc és előszoba található, így elegendő helyet biztosít a kényelmes és praktikus életvitelhez. Az ingatlan összközműves, így akár azonnal is beköltözhető, de felújítás során személyre szabottan alakítható az új tulajdonos igényeinek megfelelően. A telek számos melléképülettel rendelkezik, amelyek lehetőséget biztosítanak a ház hasznos alapterületének növelésére. Emellett állattartásra is alkalmas épületek találhatók a területen, valamint működő kút is rendelkezésre áll. Az egyik helyiségben kemence található, így akár a hidegebb napokon is kellemes melegséget biztosíthat az otthonban, illetve sütésre is alkalmas. Pl. pizza, húsok stb. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Keressen minket és tegyen ajánlatot még ma! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pusztaszentlászlói családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168195 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY