Eladó ház Valkonya 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Valkonya 81 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8199087
Feltöltve: 1 hónapja

Valkonya eladó családi ház 2 szobás: 20,9 millió Ft

20,9 millió Ft
258 025 Ft/m²
81 m²
Alapterület
5171 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 131 Ft
Második évtől
86 710 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zala vármegye eldugott falujában Valkonyán családi ház eladó! Valkonya egy kis zsáktelepülés Zala megyében, a Letenyei kistérségben, Nagykanizsától 14 km-re Nyugat-északnyugat irányban, szép természeti környezetben, erdővel borított lankás dombok között fekszik. Valkonya a Dél- dunántúli Kéktúra útvonal része. A település egyetlen néhai iskoláját 1993-ban átalakították, ma ez a Rockenbauer Pál Turistaház. Az utóbbi időben a falusi turizmus virágzik, az igazi falusi nyugalom, a gyönyörű táj egyre több turistát vonz. Említésre méltó, hogy a község tagja a Zalai Borvidék Mura vidéki körzetének, a térség jellemzője a szőlő és bortermelés. Valkonyának a török megszállás óta nincs temploma, csak egy kápolnája, ahol alkalmanként szentmisét tartanak. A házikó, amit eladásra kínálok, ezzel a kápolnával szemben található. A 81 m2 alapterületű lakóingatlan 5171 m2 belterületi telken új szigeteléssel, tükörsimára csiszolt, fehérre festett új falakkal, triplaszigetelésű felújított ablakokkal, új ereszcsatornával vár új gazdájára. A két utcafronti szoba, egyterű nappali + étkező + konyha, fürdőszoba ülőkáddal, WC-vel együttese alkotja a lakóteret. A fűtés jelenleg fatüzelésű kályhával megoldva, de pár hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés is komfortossá teheti a benne lakók mindennapjait télen-nyáron. Az épület szerkezetkész felújítása megtörtént, épületgépészileg megújítva, lépésálló járólappal burkolva, szobák tere előkészítve meleg burkolásra, leendő tulajdonosa igényei és lehetőségei szerint választhatja a parkettát, és a falak színre festését, ezzel egyéni ízlésére alakíthatja, teheti otthonossá varázslatos környezetben elhelyezkedő leendő otthonát. Nyári konyha, műhely is található a ház meghosszabbításával, amit egy csatlakozó ajtó beépítésével akár egy önálló kis vendégfogadásra alkalmas apartmanná is alakítható. A folytatólagos épületcsoport gazdasági tevékenységre alkalmas épületekkel teszi komfortossá a kis házikót. A növénytermesztésre kiválóan alkalmas kert öntözése az udvaron található ásott, bővizű kútból lehetséges. A kertet több gyümölcsfa teszi értékesebbé. Villany, víz és csatorna a házban. Gáz nincs bevezetve a faluba. Ajánlom azoknak, akik vissza szeretnének találni a természethez és biogazdálkodásra, állattartásra, önellátásra vágynak. Szerencsés vevőnk választhatja hétvégi háznak, vagy turisztikai célra is ezt a korrekt áron kínált ingatlant. Kiránduljunk együtt! Pillanatok alatt beleszeret ebbe a településbe!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY