Eladó ház Pusztamagyaród 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pusztamagyaród 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8152024
Referenciaszám: H485800
Frissítve: 19 napja

Pusztamagyaród eladó családi ház 3 szobás: 16 millió Ft

16 millió Ft
175 824 Ft/m²
91 m²
Alapterület
5276 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 627 Ft
Második évtől
66 381 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazi családi otthonra vágyik? Eladásra kínálok egy, de jó állapotban lévő, 3 szobás házat Zala vármegyében található Pusztamagyaródon, egy csendes mellékutcában. Az ingatlan egy 5276 nm-es, teljesen sík, dupla házhelynyi szélességű telken található, egy fürdőszobával rendelkezik. A ház elhelyezkedéséből adódóan nyugodt, csendes és tágas kerttel rendelkezik, a kert rendezett, Önnek egy tisztasági festés után csak beköltöznie kell. Az ingatlan fűtése fatüzelésű kályhával történik. A nyílászárók korszerű műanyag tokosak, hőszigetelt üvegezéssel. Falusi Csok egyéni jogosultság szerint igénybe vehető, így a ház ideális választás lehet családok számára. Amennyiben Ön gazdálkodni szeretne, akár önellátásra vágyik, itt minden megvalósítható tetszés szerint. A közművek közül villany és víz van bevezetve a házba, a szennyvíz elvezetése jelenleg hagyományos derítős megoldású, de folyamatban van a településen a csatorna hálózat kiépítése, 2024. decemberéig át lesz adva a rendszer. Gázcsonk telken belül van, így amennyiben az új tulajdonos szeretné, be tudja vezetni a házba. Az ingatlan tehermentes, és számos funkcióra alkalmas, így akár további bővítésben is lehet gondolkodni. Az ingatlan környéke csendes és biztonságos, így Ön és családja nyugodtan élvezheti az életet. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, hiszen az ingatlan könnyen megközelíthető, aszfaltos úton. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, így akár a városban dolgozóknak is ideális választás lehet a ház. Ha Önnek is fontos a nyugalom és a biztonság, akkor ne habozzon, és keressen minket bizalommal. Kérdéseivel és érdeklődésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk! Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép valamint ingatlanvideó is segíti Önt a választásban! Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot! Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, teljes körű hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gérusz Judit Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gérusz Judit Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY