Eladó ház Szepetnek 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szepetnek 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7955626
Referenciaszám: HZ099641-4551534
Frissítve: 2 napja

Szepetnek eladó családi ház 2 szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
206 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2776 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 209 Ft
Második évtől
68 455 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szepetneken felújítás alatt lévő ház, szuper lehetőségekkel eladó! Legyen NYERTES! Döntsön MOST és SPÓROLJON MILLIÓKAT! FALUSI CSOK = vissza nem térítendő támogatás + 3%-os fix lakáshitelkamat + illetékmentesség + kombinálható CSOK+ Szepetneken, Zala megyében, a település csendes utcájában, de közel a falu központjához, eladó egy folyamatos felújítás alatt lévő 80 nm- es családi ház. A lakásban 2 szoba (igény szerint 3 szoba), konyha, fürdő+ Wc, előtér, közlekedő és egy tároló található. Az épület alapja és falazata is tégla. A ház 1 mm- es saválló lemezzel van alászigetelve és minden helyiség újra van betonozva. Új víz és villanyvezetékek vannak (3 x 16 A) és 3 fázis is elérhető. Nyílászárók cseréje részlegesen megtörtént, új beltéri ajtókat is raktak az ingatlanba. Falak és mennyezet több helyen gipszkartonos, az egyenetlenségek kiküszöbölése miatt. A meleg víz villanybojlerről lesz megoldható, fűtése pedig elektromos panelekkel, melynek beszerzése az új tulajdonosra vár. A házban találunk még egy hűtő/fűtő klímát, és egy cserépkályha építésére alkalmas helyet, cserépkályha elemeit igény szerint adják a házhoz. Az ingatlanban lévő tárló alatt egy boltíves pincét találunk, amely remek helye lehet zöldség, gyümölcs tárolására. Az épület folytatásaként található egy műhely, benne füstölővel. Továbbiakban istálló, ólak és egy hatalmas pajta is rendelkezésre áll. Parkolás az udvarban lehetséges. A telek mérete 2776 nm, a hátsó része villanypásztorral körbe kerített, így kiválóan alkalmas gazdálkodásra, állattartásra. A ház mellett ásott kút található. A település buszközlekedése nagyon jó, rendszeres, mind Nagykanizsa (10 km) és Letenye (20 km) irányából is. A faluban található: bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, bolt. Ha szeretnél egy felújított otthont a családodnak, itt a remek lehetőség! Hitel? Babaváró? Falusi CSOK? Irodánkban díjmentesen minden szolgáltatás elérhető. Hívj vagy írj!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Herczeg Csilla Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 508 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Herczeg Csilla Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 508 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY