Eladó ház Pókaszepetk 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pókaszepetk 80 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8218303
Referenciaszám: H489985
Frissítve: 19 napja

Pókaszepetk eladó családi ház 2 szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
68 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
6432 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők, építkezni vágyók figyelem! Az eladásra kínált ingatlan alapterülete 80 nm, és egy 6432 nm-es, sík telken áll. Sajnos jelenlegi állapotában az ingatlan bontásra van ítélve, nem lehet megmenteni. Belterület lévén bármilyen lehetőség adott egy új otthon felépítésére! A környék adottságai kiválóak, ezért mindenki számára megfelelő lehetőségeket kínálnak. Az épületben csak a villany van bevezetve, víz a telken belül, gáz és csatorna az utcán található. A település jó infrastruktúrával rendelkezik, 10-15 percen belül a megyeszékhely is könnyen elérhető. A közlekedési lehetőségek kiválóak, és az ingatlan is könnyen megközelíthető. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, akkor bátran keressen bizalommal. Az ingatlanok értékesítése az életünk egyik legfontosabb döntése, így mindent megteszek annak érdekében, hogy segítsek Önnek megtalálni az ideális településen lévő területet az álmai megvalósításához! Így ne habozzon, és vegye fel velem a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhösné Csilla Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhösné Csilla Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY