Eladó ház Lenti, Lentihegy 32 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lenti, Lentihegy 32 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7431999
Referenciaszám: NY010422
Frissítve: 15 napja

Lenti eladó egyéb ház 2 szobás: 5,4 millió Ft

5,4 millió Ft
168 750 Ft/m²
32 m²
Alapterület
4000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LENTIHEZ KÖZELI SZŐLŐMŰVELÉSÉRŐL ÉS GYÜMÖLCSÖSÉRŐL ISMERT DOMBOLDALON ELADÁSRA KÍNÁLOK EGY VÍKEND HÁZAT PINCÉVEL ÉS 4000 NÉGYZETMÉTERES TELEKKEL A ház jellemzői: hasznos alapterülete 30 négyzetméter, jelen állapotában némi csinosításra és korszerűsítésre szorul. A pinceszint bor tárolására lett kialakítva, a lakótérben előtér és konyha, valamint külön szoba található. A ház jellemzői: - téglából épült a 70-es évek végén, - víz- és villanyrendszer bevezetésre és kiépítésre került, - a gáz a telken belül található, - ház könnyen megközelíthető, végig aszfaltos út van, Lenti városközpontjából öt perc alatt elérünk a csendes, nyugalmas telekre. A telek 4340 négyzetméter, kivett zárkerti ingatlan, amelynek 10%-a beépíthető, megengedett épületmagasság 4,5 méter, kertműveléshez kapcsolódó gazdasági épület, szállás jellegű épület alakítható ki. A telek enyhén emelkedik, majd lejt, hosszan elnyúlik, a felső vége akácos, gyönyörű panoráma nyílik a környező vidékre. Lentihegy könnyen megközelíthető, a környék számos kikapcsolódási lehetőséget kínál: túraútvonalak, éttermek, termelői piac, termálfürdő, szlovéniai kiruccanás, a Kerka-völgy változatos tájai és Lenti város szolgáltatásai alapján minden adott a kellemes időtöltéshez. A szomszédos telek is eladó az OTTHON CENTRUM kínálatában, megvásárlásával akár családi ház méretű épület is felépíthető a telken.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY