Eladó ház Piliscsaba 184 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Piliscsaba 184 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8207006
Referenciaszám: HZ081325-4714738
Frissítve: 4 napja

Piliscsaba eladó családi ház 7 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
814 674 Ft/m²
184 m²
Alapterület
982 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁLOMOTTHON Piliscsabán! Eladásra kínálunk egy RITKA KINCSET Piliscsaba festői környezetében! ÖRÖKPANORÁMÁS telken helyezkedik el ez a 190m2 alapterületű téglaépítésű, szigetelt családiház, amely nem csak kényelmes, de a családok IDEÁLIS otthona is lehet. A házat 2002-ben építették, a család SAJÁT TERVEIK megvalósításával. A 2022-es felújítási támogatott program keretében majdnem teljeskörűen megújult: vadonatúj kazán, korszerű klímák, felújított eresz és frissen festett falak várják új tulajdonosát. Mindez garantálja a MODERNEBB és ENERGIATAKARÉKOS életvitelt! A KÉNYELEM szempontjából kiválóan kialakított ház három szinten helyezkedik el egy közel 1000m2 parkosított telken. Az amerikai konyhás nappali kertre néző kilátása és az 5 tágas hálószoba ideális választás családoknak, akik tökéletes otthont keresnek. A két fürdőszoba biztosítja a duplakomfortot, így akár nagyobb családok is kényelmesen elférnek. A fűtést korszerű kondenzációs kazán, hűtő-fűtő klímák és egy varázslatos cserépkályha biztosítja. A földszinti erkélyről páratlan kilátás nyílik a környékre, a hátsó terasz pedig kitűnő helyszíne lehet családi-baráti összejöveteleknek és gyerekzsúroknak. A környék RENDKÍVÜL KEDVEZŐ fekvése miatt számtalan kirándulóhely található a közelben. Drogéria, pékség, éttermek és az Aldi is mindössze sétatávolságra érhetők el. A közlekedés kiváló; buszmegálló a főúton, vasútállomás pedig 15-20 perc gyalogosan érhető el. További kérdések esetén és megtekintés céljából keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY