Eladó ház Piliscsaba 184 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Piliscsaba 184 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8202561
Referenciaszám: HZ081325
Frissítve: 21 napja

Piliscsaba eladó családi ház 7 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
814 674 Ft/m²
184 m²
Alapterület
982 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁLOMOTTHON Piliscsabán!Eladásra kínálunk egy RITKA KINCSET Piliscsaba festői környezetében! ÖRÖKPANORÁMÁS telken helyezkedik el ez a 190m2 alapterületű téglaépítésű, szigetelt családiház, amely nem csak kényelmes, de a családok IDEÁLIS otthona is lehet.A házat 2002-ben építették, a család SAJÁT TERVEIK megvalósításával. A 2022-es felújítási támogatott program keretében majdnem teljeskörűen megújult: vadonatúj kazán, korszerű klímák, felújított eresz és frissen festett falak várják új tulajdonosát. Mindez garantálja a MODERNEBB és ENERGIATAKARÉKOS életvitelt!A KÉNYELEM szempontjából kiválóan kialakított ház három szinten helyezkedik el egy közel 1000m2 parkosított telken. Az amerikai konyhás nappali kertre néző kilátása és az 5 tágas hálószoba ideális választás családoknak, akik tökéletes otthont keresnek. A két fürdőszoba biztosítja a duplakomfortot, így akár nagyobb családok is kényelmesen elférnek.A fűtést korszerű kondenzációs kazán, hűtő-fűtő klímák és egy varázslatos cserépkályha biztosítja. A földszinti erkélyről páratlan kilátás nyílik a környékre, a hátsó terasz pedig kitűnő helyszíne lehet családi-baráti összejöveteleknek és gyerekzsúroknak.A környék RENDKÍVÜL KEDVEZŐ fekvése miatt számtalan kirándulóhely található a közelben. Drogéria, pékség, éttermek és az Aldi is mindössze sétatávolságra érhetők el. A közlekedés kiváló; buszmegálló a főúton, vasútállomás pedig 15-20 perc gyalogosan érhető el.Ne hagyja ki ezt a REMEK LEHETŐSÉGET! Tegye meg az első lépést álmai otthona felé, és hívjon még ma! További kérdések esetén és megtekintés céljából keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Erkély:
23,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Hanna Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 896 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Hanna Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 896 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY