Eladó ház Páty 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Páty 130 nm
Hirdetéskód: 7893220
Frissítve: 5 hónapja

Páty eladó családi ház 4 szobás: 77 millió Ft

77 millió Ft
592 308 Ft/m²
130 m²
Alapterület
722 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 641 Ft
Második évtől
319 457 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Páty kedvelt részén eladó szüleim háza, melyet anno saját részre építettünk. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonban van. A ház 791 nm telken áll, összesen 130 nm-es alapterületű, 4 szobás, tárolókkal, pincével és gazdasági épületekkel rendelkezik. Nagycsaládosoknak vagy kétgeneráció együttélésére is alkalmas, mert akár két lakásként is használható. A felújítandó házrész „kádárkocka”: - 1974-ben épült - B32 tégla falazat - sóskúti kő lábazat - kb. 56 nm alapterület - 2 szoba - konyha - előtér - fürdőszoba - kamra A bővített házrész: - 2001-2010 között épült - B30 tégla - kb. 50 nm alapterület - 2 szoba - konyha - étkező - fürdőszoba - külön wc - kamra és tároló - pince (+24 nm) Az ingatlan a zsámbéki kanyar előtt egy mellékutcában, barátságos szomszédokkal körülvéve, családias környezetben található. A főút zaja nem érezhető, mégis közel van a buszmegálló így tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A ház egy része alatt egy nagyobb méretű pince is található, itt került elhelyezésre a gázkazán és a vegyes tüzelésű kazán is, mely a fűtést szolgálja. A pince mérete miatt barkácsolásra is alkalmas. A régi házrész melegvíz ellátását egy Aquastic 120 literes villany bojler, míg a bővített részben a gázkazán szolgálja ki. A telken több tároló, gazdasági épület, ásott kút is található, melyet jelenleg is használunk. Kellemes kikapcsolódást nyújt a kerti pavilon, a bográcshely és a telken termő gyümölcsfákkal, szőlővel és növényekkel egy hangulatos kertben lehet megpihenni. Rugalmasan megtekintető, várom jelentkezését telefonon hétköznap 15 óra után, vagy hétvégén napközben. Ingatlaniroda segítségét nem szeretném igénybe venni, köszönöm.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertjó beosztásújó közlekedésűcsendeskamrapincemelléképületkábeltévéinternet

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Südi Andrea
+36 30 481 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Südi Andrea
+36 30 481 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY