Eladó ház Nyírtura 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyírtura 90 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8202949
Referenciaszám: M284343-4711485
Frissítve: 1 napja

Nyírtura eladó családi ház 2 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
355 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1248 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 254 Ft
Második évtől
132 761 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyírtura csendes központi részén 90 m2-es 2 szobás 1972-ben épült családi ház eladó. A ház vegyes falazatú, tetőszerkezete 10 éve felújításra került, mely esztétikus cserepes lemez fedést kapott. A nyílászárók nagy részét műanyag ablakokra, ajtókra cserélték. Az ingatlanban két szoba, konyha, étkező, nagy lakóelőtér, fürdőszoba, kamra, található. A fürdőszobában épített zuhanyfülke, mosdó és WC került elhelyezésre, a pár évvel ezelőtti felújítás során. A többi helyiség is ekkor kapott új kerámia lapburkolatot, illetve laminált parkettát. A ház fűtését a külön kazánházban elhelyezett gáz-cirko kazán (amely a melegvíz ellátást is megoldja), valamint alternatív fűtési lehetőségként vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Az 1248 m2-es ingatlanon találhatók még a ház mellett melléképületek, kert, rendezett udvar. A közelben buszmegálló, bolt, nagyon jó iskola, magán bölcsőde található. Az ingatlan megfelel a családok számára igényelhető, otthonteremtéssel kapcsolatos támogatások kombinált igénybe vételére, amit teljes körű, mindenre kiterjedő banki ügyintézéssel támogatunk. Falusi CSOK, Támogatott Lakáshitelek, Babaváró Támogatás, valamint az Új Otthonfelújítási pályázat is igénybe vehető ingatlan korszerűsítésre. Érdeklődésére Az OTP Ingatlanpont Iroda Tanácsadójaként az M284343. referenciaszámra hivatkozva szívesen válaszolok. Hiteligénylés esetén irodánk az OTP Pénzügyi pont keretében kollégáink teljes körű segítséget nyújtanak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
I
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benedek Béla Gyula OTPip - Nyíregyháza Hunyadi utca 42 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benedek Béla Gyula OTPip - Nyíregyháza Hunyadi utca 42 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY