Eladó ház Nyírtelek 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyírtelek 104 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8245542
Referenciaszám: M283411-4744568
Feltöltve: ma

Nyírtelek eladó sorház 3+1 fél szobás: 34,5 millió Ft

34,5 millió Ft
331 731 Ft/m²
104 m²
Alapterület
646 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 109 164 Ft
Második évtől
143 133 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó jó állapotú sorház pihenőudvarral, garázzsal, gyerek játszótérrel Nyírteleken! Nyíregyháza vonzáskörzetében (7 km-re), Nyírtelek belterületén, egy kellemes és csendes környezetben, 646 m?-es telken, eladó egy 104 m?-es sorház. Ez az ingatlan ideális családok és fiatal párok számára, akik szeretnék élvezni a vidéki élet nyugalmát, mindössze egy karnyújtásnyira a nagyvárostól. Földszint: Tágas, napfényes nappali, ahol minden családi összejövetel élmény lesz. Modern konyha (erkély kapcsolattal)és étkező, amely a közös étkezések színtere. Kamra, előtér és egy praktikus WC. Emelet: Három külön nyíló, kényelmes hálószoba (erkély kapcsolattal). Közlekedő és egy jól felszerelt fürdőszoba-WC. Minden helyiség hőszigetelt műanyag ablakokkal van ellátva, a burkolatok pedig laminált padló és járólap kombinációjából állnak. Kiemelkedő tulajdonságok: Fűtés: A ház radiátoros fűtési rendszerét földgáztüzelésű gázkazán és egy hangulatos kályha biztosítja a nappaliban. Udvar: Önálló, saját garázs (25 m?-es pince alatt) és tároló, valamint parkosított kert, díszfákkal, filagóriával és gyerekek részére kialakított játszótérrel. Építés: Az épület 1984-ben épült, tégla falazatú, masszív szerkezettel. Elhelyezkedés: Az ingatlan közelében található minden fontos intézmény: bölcsőde, óvoda, iskola, háziorvosi és fogorvosi rendelő, valamint bevásárló üzletek és tömegközlekedési lehetőségek. Ez a sorház tökéletes választás mindazoknak, akik nyugodt, zöld környezetben szeretnének élni, távol a nagy város zajától, mégis közel minden szükséges szolgáltatáshoz. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához Babaváró támogatást, CSOK-ot vagy hitelt szeretne igénybe venni, sorban állás nélkül, ingyenes pénzügyi tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítünk Önnek! Vevőink részére közvetítői szolgáltatásunk INGYENES! Forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konc Richárd OTPip - Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 597 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konc Richárd OTPip - Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 597 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY