Eladó ház Nyíregyháza 310 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyíregyháza 310 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7737864
Referenciaszám: HZ096436
Frissítve: 21 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 8 szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
596 774 Ft/m²
310 m²
Alapterület
1420 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 585 372 Ft
Második évtől
767 527 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházán, Borbánya kertvárosias részén eladó egy tágas családi ház, wellness résszel!Az ingatlan a 41-es főúthoz közel, de mégis csendes környezetben helyezkedik el. A közelben található iskola, posta, gyógyszertár és pékség is. A belváros autóval néhány perc alatt elérhető.A 2010-ben épült ház rendezett, parkosított, 1420 nm-es telken helyezkedik el. Kiváló lehetőség családosok részére, és adott esetben a földszinten üzleti tevékenység is kialakítható.A földszinten a kétállásos garázson kívül számos helyiség található, melyek hozzájárulnak a felfrissüléshez, pihenéshez, megfelelő kondíció eléréséhez:- jakuzzi- szauna- szolárium- sószoba, Parajdról származó sótéglából építve- moziszoba projektorra, motoros vászonnalAz első szinten találjuk többek között a tágas nappalit, az étkezőt és a konyházt. Ezek megfelelő méretű teret biztosítanak családi estékhez, és baráti összejövetelekhez is.A tetőtér beépítésre került, ahol fürdőszoba, és hálószobák lettek kialakítva, melyek vendégszobaként, vagy a gyerekek külön birodalmaként is birtokba vehetők.A fűtésről gázkazán gondoskodik, melyet puffer tartállyal is elláttak. Ugyanakkor a 15kW teljesítményű napelem rendszer támogatásával a hűtő-fűtő klímák szintén hozzájárulnak a gazdaságos, de mégis komfortos hőérzet eléréséhez.A garázs bejáratánál kiépítésre került egy elektromos autó töltőállomás, ezzel csökkentve a gépkocsi fenntartási költségeit.A parkosított udvaron a nagy teraszon kívül egy kültéri medence is szolgálja a ház tulajdonosait, hogy a forró nyári napok elviselhetőbbek legyenek.Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal!Vevőink számára valamennyi szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sie-Magyar Zsolt Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 645 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sie-Magyar Zsolt Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 645 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY