Eladó ház Nyíregyháza, Belváros 500 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyíregyháza, Belváros 500 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7263196
Referenciaszám: 198200782
Frissítve: 21 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 6 szobás: 199,9 millió Ft

199,9 millió Ft
399 800 Ft/m²
500 m²
Alapterület
914 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 519 Ft
Második évtől
829 344 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges ház, különösen jó helyen...  Nagy terekre, különleges ingatlanra vágyik saját fitness és kondíciónáló teremmel ? Megtalálta!  Nyíregyháza tradicionális villanegyedében a főiskola közelében várja új tulajdonosát, ez a magas minőségben megépített, rengeteg extrával rendelkező, impozáns méretekkel megáldott, minden igényt kielégítő családi ház.    A háromszintes (pince + földszint + emelet) , 495,36 nm nettó alapterületű családi ház 914 nm-es telken 1995-ben épült. Az ingatlan 5 szoba + nappalis, galériás, 2 fürdőszobás, családi ház  háromállásos garázzsal, fűtött fitness és kondícionáló teremmel . A földszinti terasz biztosítja a kertkapcsolatot a lakóterekkel, az emeleti erkélyről pedig a ház előtti kertben gyönyörködhetünk.   A pince nettó alapterülete 162,05 nm mely a háromállásos garázst és a fitness termet foglalja magában , de itt került elhelyezésre a gáz valamint a fatüzelésű kazán is.   A ház földszinti nettó alapterülete 188,80 m2,   Tagolása: terasz, előszoba, dolgozószoba, tároló, társalgó, fürdőszoba-wc, nappali, konyha, kamra, étkező, terasz és tároló   Az emelet nettó alapterülete 144,51 m2,   Tagolása: közlekedő(galéria), 4 hálószoba, erkély, háztartási helyiség , fürdőszoba, WC,  A ház különlegessége a galériára vezető egyedileg gyártott faszerkezetű lépcső és a ház D-oldalát határoló nagyméretű hőszigetelt ablakok.    A lakóház tégla szerkezetű főfalakkal, betonfödémmel épült, a belső teherhordó falak 30 cm vastagságúak, a válaszfalak 10 cm vastagságúak, a tető műemlék palával fedett. A nyílászárók kiváló hang- és hőszigetelésű, faszerkezetű ablakok, a szobáknál szúnyoghálóval szerelve. A beltéri ajtók és a beépített szekrények egyedileg készültek tölgyfából. A nappaliban a társalgóban és a szobákban magas kopásállóságú parketta, a többi helyiségben kerámiaburkolat került. Az egyedi tervezésű konyhabútor csúcskategóriás gépekkel felszerelt   A fűtésről gázkazán gondoskodik, a hőleadás a hálószobák kivételével padlófűtéssel történik. A ház 500 nm-es udvara parkosított, dísznövényekkel beültetett, füvesített. Az öntözés fúrt kútról üzemeltetett automata öntöző rendszerrel működik.  A háromállásos garázs járólappal burkolt, automata szekcionált kapuval nyitható.   A házról készült fényképek, valamint az alaprajzok és a helyiségek eloszlásának részletes kimutatását a hirdetés mellékletei tartalmazzák. További információ kérésével vagy az ingatlan megtekintésével kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Terasz:
7,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázskonditeremétkezőkamraerkélyteraszinternetbútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY