Eladó ház Nyergesújfalu 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyergesújfalu 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277777
Referenciaszám: M288583
Frissítve: 4 napja

Nyergesújfalu eladó családi ház 2+1 fél szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
570 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
541 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyergesújfalu központhoz közel, 70nm-es családi ház ELADÓ, kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatából. Ingatlant bemutató YouTube videó megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=hNZqqtc4TX4 Az ingatlan 1906-ban épült, vályog falazatú, betonkoszorús, cserép fedésű, terméskő alapokon felújított állapotban található és 541nm-es telek tartozik hozzá, mely körbe van kerítve és található rajta még egy fáskamra, régi borospince és ólak. 3hálószoba , amerikai-konyhás nappali , közlekedő és nagy fürdőszoba helyiségekből áll. A térképmásolat a valóságnak megfelel. A felújítás alkalmával teljesen új fürdőszobát kapott vezetékekkel csövekkel és burkolatokkal. A hálószobák és minden helyiség új ablakokat, aljzatbetont és burkolatokat kaptak.. Az otthon melegét elektromos fali panelek biztosítják. A villanyhálózat 16A jelenleg, de ennek igény szerinti bővítése már az új tulajra vár. A villanyvezetékek részleges cseréje megtörtént. Gázcsonk a telken belül található, egyébként minden más közmű bevezetésre került. Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN akár CSOK és Babaváró gyors intézésével, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Hívjon nyugodtan megtekintésért hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czenke Erzsébet Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czenke Erzsébet Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY