Eladó ház Nyergesújfalu 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nyergesújfalu 112 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8250679
Referenciaszám: 0846
Feltöltve: ma

Nyergesújfalu eladó házrész 1 szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
357 143 Ft/m²
112 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 567 Ft
Második évtől
165 952 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyergesújfalun, központi helyen egy tágas üzlethelység Eladó! Az üzlethelységben van: egy vendégtér, utcafronti bejáratiajtóval, amit jelenlep egy pult és fal választ el a konyhától, egy konyha, ahová oldalsóajtó nyílik a közös udvarra, egy nagyméretű raktárhelység, ahonnan színtén ajtó vezet az udvarra, egy személyzeti öltöző/ mosdó, valamint külön női, és férfi mosdó lett kialakítva Az épület alatt közös pince található a többi üzlethelységgel, a tetőtér beépíthető. Az épület téglából készült, és a tetőszerkezete is jó állapotban van. Minden közmű be van vezetve, azonnal használható. Gázrendszer gondoskodik a fűtésről, és a melegvízről is. A közös udvarrészre egy nagykapu vezet be, innen 2 ajtón is megközelíthető az ingatlan. A belső tér egy kisebb festés után azonnal megnyitható, alkalmas lehet étteremnek, vagy akár irodahelységnek is. A jelenlegi bérlők már megkezdték a kiköltözést, utánuk az üzlet azonnal átvehető. Közvetlenül a buszmegálló mellett talólható az épület, a főúton, pár kisebb üzlet mellett, központi helyen. Nyergesújfalu egy folyamatosan fejlődő város, ahol jó esély van egy új üzlet beindításának. Telefon: +36 20 2108218 Horváth Zsuzsanna A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY