Eladó ház Nádudvar 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nádudvar 71 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8218958
Referenciaszám: M286531
Frissítve: 20 napja

Nádudvar eladó családi ház 2 szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
118 882 Ft/m²
71 m²
Alapterület
1441 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 895 Ft
Második évtől
35 265 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Nádudvaron 1441m2 telken lévő teljes összkomforttal rendelkező 71,5m2 családi házat! Debrecentől 40 km , Hajdúszoboszlótól 19 km helyezkedik el , élhető vidéki város. A település kiváló infrastruktúrával rendelkezik , a kereskedelem és a mezőgazdaság igen magas színvonalon működik ,ezáltal a munkahelyek a dolgozó emberek számára elérhetőek. Állandó távolsági buszjárat közlekedik az ország minden irányában . Nádudvar híres a termálfürdőjéről is , amely az ingatlantól 15 perces sétatávolságra található ! Az 1965-ben épült stabil ingatlan főbb paraméterei: -tégla alapon , vályog falazatú -a tető új cserép héjazatú -új korszerű műanyag külső nyílászárók hőszigetelt üveggel , és redőnnyel ellétva -az otthon melegét cserépkályha , illetve fatüzeléses kályák biztosítják -a víz hőmérsékletét villanybojler szolgáltatja -a belső helyiségben : 2 szoba , előszoba , nappali , konyha , spájz , fürdőszoba+wc található -a padlózatot hidegburkolat fedi ( metlaki, járólap) -az elektromos hálózat újra lett vezetékelve -a csatornarendszer kialakítva. A családi ház vonulatában 40m2 melléképület , amelyben 2 tároló van , továbbá lentebb haladva 3 állattartásra kiváló gazdasági építmény , és góré helyezkedik el . A nagy telekre való tekintettel különböző gazdálkodási tevékenységre is alkalmas . Az utcafronton , illetve a telekhatárt jelző kerítések mindenfelől tökéletes állapotban vannak. Per - teher és igénymentes ingatlan , amely azonnal bírtokba vehető ! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek és BABAVÁRÓ ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. További kérdéseire készséggel válaszolok !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czibere Judit Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czibere Judit Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 342 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY