Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8239296
Referenciaszám: H491120
Feltöltve: 5 napja

Nádudvar eladó családi ház 3 szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
149 123 Ft/m²
57 m²
Alapterület
1384 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 895 Ft
Második évtől
35 265 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Eladásra kínálok egy 57.3 m²-es ingatlant Hajdú-Bihar vármegyében Nádudvaron. Az ingatlan 3 szobával és 2 garázs férőhellyel rendelkezik, és kitűnő közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A tehermentes ingatlan felújításra szorul. Az ingatlan tetőszerkezete fa, héjazata cserép, falazata vegyes (tégla és vályog) és az épület tégla alapon áll. Az ingatlanhoz tartozó 1384 m²-es telek pedig lehetőséget ad arra, hogy a kertészkedés szerelmesei kibontakozhassanak. A kert kerti tárolóval rendelkezik és 44 gyümölcs fa is található rajta mint például a meggy, cseresznye, körte, alma, szilva, köszméte, ribizli és szőlő. A csendes környék és a kitűnő közlekedési lehetőségek mellett az ingatlan a következő előnyöket kínálja: gáz (konvektor) fűtés, vegyes falazat, tégla alap. A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Az alaprajz csak tájékoztató jellegű! Közelben található italkereskedés, tejüzem, buszmegálló, óvoda, általános iskola, autómosó, művelődési központ, polgármesteri hivatal. Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van, független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában. Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitelügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel. Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY