Eladó ház Mogyoród 555 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mogyoród 555 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8249357
Referenciaszám: HZ053957
Frissítve: ma

Mogyoród eladó családi ház 5 szobás: 549 millió Ft

549 millió Ft
989 189 Ft/m²
555 m²
Alapterület
35526 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 737 132 Ft
Második évtől
2 277 688 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mogyoród határában, közvetlenül a Fóti Somlyó természetvédelmi terület szomszédságában minden igényt kielégítő mediterrán hangulatú luxusbirtok eladó!A birtok 35,5 ha területen fekszik, közvetlen szomszédságában a Fóti Somlyó természetvédelmi terület, mely egyedi állat,- és növényvilággal rendelkezik, zavartalan panorámával a környező dombságra. A birtok hátsó részén közel 6000m2 saját erdőterületet foglal magába.A lakóépület 200 méterre található az birtok távirányítású, lézervágott bejárati kapujától, ami előtt ~500m2 burkolt felület biztosít a garázsokon felül parkolási lehetőséget. A lakóépület 4 szoba + nappalival került kialakításra, amiből két szobához privát fürdőszoba tartozik, a nappali a konyhával és étkezővel egy légtérben kapott helyet nagy üvegfelületekkel, prémium minőségű nyílászárókkal, biztosítva a világos teret. A főbejáraton belépve előtérbe jutunk, ahol az épület egészére jellemző meditárrán belsőépítészeti kialakítás fogad, ahonnan a közlekedőbe jutunk, onn pedig a szobák, fürdőszobák és az egyterű nappali-konyha-étkező érhető el. A lakóépületi rész összekötésre került a gazdasági épületrésszel, melyben 4 dupla garázs került kialakításra (ezek közül két egység tároló funkciót lát el), az elrendezés lehetőséget biztosít a jelenlegi tárolók átalakítása esetén további lakórész megvalósítására  s ezzel az épületet több generáció számára is alkalmassá teheti. A garázsok és tárolók mögötti lépcsőházzal megközelíthető a járható lapostető, ahonnan körpanoráma tárul a szemünk elé minden irányban, továbbá ugyanebből a lépcsőtérből megközelíthető a pincehelyiség, melyben lehetőség van wellness részleget kialakítani. A kialakításnál különös figyelmet kapott a prémium anyaghasználat az épület egészén.Az ingatlan villamos ellátását napelemes rendszer biztosítja, a fűtésről hőszivattyú, illetve fancoil rendszer gondoskodik, gépi szellőztetés kiépítésre került, ivóvíz fúrt kútról van biztosítva, valamint bio szennyvíztisztító került megvalósításra.Az épületben lévő valamennyi nagybútor, berendezés, továbbá számos birtoküzemeltetéshez és fenntartáshoz szükséges kisgép a vételár részét képzi,, kisebb mobíliák esetén az eladó nyitott a megegyezésre.A gazdasági épületrészben kisebb burkolási munkákat lehetőség van az új tulajdonos igényei szerint elvégezni.A birtok elhelyezkedéséből fakadóan részben földúton közelíthető meg, azonban a természet közelsége mellett Budapest 20 percen belül elérhető.Az ingatlan ÉNY-i irányból a Fóti Somlyó természetvédelmi területtel határos, valamint figyelembe véve a környező tanyavilágot, a csend, a természet közelsége és nyugalom a leendő tulajdonos számára garantált!Amennyiben olyan ingatlanban képzeli el leendő otthonát, mely a természetbe simul, önellátó, zavartalan vidéki, természetközeli hangulatot áraszt, csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, megtekintéshez időpontegyeztetésért hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmazia Ádám Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmazia Ádám Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY