Eladó ház Vecsés 741 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vecsés 741 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7500559
Referenciaszám: H375760
Frissítve: 14 napja

Vecsés eladó családi ház 9 szobás: 500 millió Ft

500 millió Ft
674 764 Ft/m²
741 m²
Alapterület
1796 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 582 088 Ft
Második évtől
2 074 397 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Örömmel mutatjuk be Önnek ezt a lenyűgöző, kiváló állapotban lévő ingatlant, amely ideális lehetőséget kínál magánhasználatra vagy befektetési célokra egyaránt. Az ingatlan egy kiválóan ellátott környéken található, Pest vármegye szívében, Vecsésen, a Faluközpontban, ahol minden megtalálható, amire csak szüksége lehet. A ház falazata tégla, amely 1950-ben épült,de 2010-ben teljes felújításon esett át. 12cm-es DRYVIT szigetelés, napkollektor, kiváló hang és hőszigetelésű nyílászárók, házi vízellátó berendezés, kondenzációs gázkazánról üzemelő fűtés,melyek elősegítették az extra alacsony rezsiköltséget. Az ingatlan egy 3 szintes tágas, 741 nm-es, ház, amely egy 1796 nm-es telken áll. A ház 9 szobával rendelkezik, így tökéletes lehetőséget kínál nagyobb családoknak vagy akár kisebb csoportoknak is. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik wc-vel. A legfelső szinten lévő szobához, a fürdőszoba mellé helyett kapott, egy 28nm-es gardrób szoba is, amely minden nő álma. A terasz mérete 48 nm, ahol kellemes nyári estéket tölthet el családjával vagy barátaival. Az ingatlanhoz fűtött 3 férőhelyes fűtött garázs tartozik, így biztosítva van az autók biztonságos parkolása. Az ingatlan kiváló állapotban van, és prémium kivitelezésű. Az automata öntözőrendszer és a klíma biztosítja a kényelmes életet, az exkluzív panoráma pedig lenyűgöző látványt nyújt. A környék ellátottsága kiváló, minden megtalálható a közelben, amire csak szüksége lehet. A közlekedési lehetőségek szintén kiválóak, az ingatlan a Fő út közelében található. Ha kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és szívesen segítünk bármilyen kérdésben. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és jelentkezzen még ma, hogy megtekinthesse ezt az exkluzív ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Terasz:
48,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Görög Roland Otthon Centrum - XVIII. kerület - Királyhágó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Görög Roland Otthon Centrum - XVIII. kerület - Királyhágó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY