Eladó ház Mike 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mike 97 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8291481
Feltöltve: ma

Mike eladó családi ház 2 szobás: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
221 649 Ft/m²
97 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 68 030 Ft
Második évtől
89 199 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó felújított családi ház Mikében, nagy telekkel és hangulatos terasszal! Mike központjában, csendes és nyugodt környezetben kínálunk eladásra egy 97 m²-es, tégla építésű családi házat. Az ingatlan 2023-ban felújításon esett át, így új tulajdonosának már csak a beköltözés öröme marad! A ház fűtéséről központi fűtés gondoskodik, amely egész évben kényelmes hőmérsékletet biztosít. Az ingatlan praktikus elrendezésű: két tágas és világos szoba, konyha, kamra, valamint kazánház található benne. A fürdőszoba és a WC egy helyiségben kapott helyet. Az otthon különlegessége a tágas terasz, amely ideális a családi és baráti összejövetelekhez. A teraszon egy kemence is található, így a szabadban sütés-főzés szerelmeseinek is tökéletes választás. A házhoz tartozó nagy telek bőven nyújt lehetőséget kertészkedésre, pihenésre vagy akár háziállatok tartására is. A környezet csendes és zöld, miközben a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyen elérhetők. A közelben található bolt és a buszmegálló mindössze pár perc sétára van, így a bevásárlás és a közlekedés rendkívül kényelmes. Ez a 2023-ban felújított ingatlan tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy nyugodt vidéki környezetben, mégis kényelmes és modern otthonban élni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsendeskamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Veronika Best Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 679 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Veronika Best Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 679 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY