Eladó ház Baks 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Baks 80 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8225921
Referenciaszám: 364120
Feltöltve: 18 napja

Baks eladó családi ház 3 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
262 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1067 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 448 Ft
Második évtől
87 125 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csongrád-Csanád vármegye meseszerű kis falujában Bakson, közvetlenül a település központjában , egy 1067 m²-es teleken található hangulatos családi ház, mely most eladóvá vált. Aszfaltozott utcában minden közművel víz, villany, gáz, csatorna, internet stb. elérhető. Az ingatlan 80 m²-rel rendelkezik,teljesen téglából épült. 1 szintes és esztétikai felújítást igényel, konvektor fűtésű. A ház alapjai rendben vannak, nincsenek repedések a falakon. A 2 db szoba, 1 db nappali,konyha és 1 db fürdőszoba, (külön fürdő és a wc.)van. Alacsony fenntartású épület ideális otthont biztosít a család számára. A beépíthető tetőtér további lehetőségeket rejt magában. A csendes utca és a közeli belváros könnyedén elérhetővé teszi az ingatlant, az üzleteket és a hivatalt. A parkosított udvar, a redőnyözött ablakok és a terasz pedig kényelmes kikapcsolódást nyújtanak a lakóknak. Nem kell aggódni a parkolás miatt sem, hiszen a garázs és az udvari gépjárműbeálló biztosítja a helyet az autónak. A zöld övezetben található ingatlan fúrt kúttal is rendelkezik, amely még gazdaságosabbá teszi a vízfogyasztást. A kertkapcsolat pedig lehetőséget nyújt a természet közelségének élvezetére. Ne habozzon nézze meg e családi házban rejlő lehetőségeket! Falusi CSOK elérhető, hitelügyintézésben szakavatott kollégám örömmel segít eligazodni a bankok világában. Várom hívását a 20/9 540-254-es telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tokaji Tibor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 263 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tokaji Tibor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 263 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY