Eladó ház Mezőberény 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mezőberény 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8244996
Referenciaszám: HZ015734
Feltöltve: ma

Mezőberény eladó családi ház 2 szobás: 16,6 millió Ft

16,6 millió Ft
221 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
685 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 525 Ft
Második évtől
68 870 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújított Családi Ház Mezőberény!Ezt az ingatlant több korosztály számára tudom ajánlani, ideális választás fiatal párok vagy egy gyermekes családok részére, de az idősebb generációk is megtalálják benne a kényelmet.A 75 nm hasznos alapterületű családi ház egy 685 nm-es telken helyezkedik el, az ingatlanhoz tartozik egy 20 nm-es melléképület és egy 6 nm-es fedett tároló is. 2019-től az ingatlan jelenlegi tulajdonosa felújítási és korszerűsítési munkálatokat végzett. Kialakították a padlófűtést a megfelelő víz szigetelés és rétegrendek figyelembe vételével (bevasalt szerelőbeton, bitumenes víz szigetelő, 10 cm-es lépésálló hungarocell, hőtükör fólia, 6,5 cm-es aljzatbeton). Megújult az ingatlan villamoshálózata, a víz és szennyvíz rendszer. Minden helyiség új hideg vagy melegburkolatot kapott, felújították és gépesítették a konyhát. A családi ház fűtéséről modern, kondenzációs gázkazán gondoskodik (padlófűtéses és radiátoros hőleadással), hűtését klímaberendezés biztosítja. Az ingatlan külső homlokzati falát bevakolták és dryvit háló felhelyezés után hőszigetelő ragasztóval simították, lecserélték az esővízelvezető csatornát, valamint cserélték a kúpcserepeket.Az ingatlan helyiségei:- két szoba (27,5 és 9,06 nm);- konyha, étkező (7,22 és 10,04 nm);- fürdő, külön WC (4,92 és 1,69 nm);- előszoba, közlekedő ( 5,5 és 2 nm);- fedett terasz (7 nm).Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és úgy érzi megtalálta új otthonát hívjon bátran szívesen bemutatom Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Csécsei Éva Duna House - Békéscsaba, Andrássy út Az iroda összes hirdetése
+36 30 261 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Csécsei Éva Duna House - Békéscsaba, Andrássy út Az iroda összes hirdetése
+36 30 261 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY