Eladó ház Mezőberény 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mezőberény 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8227822
Referenciaszám: M282807-4731295
Frissítve: 5 napja

Mezőberény eladó családi ház 3 szobás: 17,9 millió Ft

17,9 millió Ft
208 140 Ft/m²
86 m²
Alapterület
546 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 639 Ft
Második évtől
74 263 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes helyen, kiváló adottságokkal, szinte azonnal költözhető! Tisztelt Érdeklődő! Békés vármegyében, Békéscsabától 22 kilométernyire eladásra kínálok egy 546 négyzetméternyi területű telken a nyolcvanas években épített 86,1 négyzetméteres családi házat! A klasszikus Kádár kocka tégla építésű, tágas és világos terekkel rendelkező, klasszikus elrendezésű családi ház. A fürdőszoba pár éve került felújításra, a burkolatok és a nyílászárók rendben vannak. A fűtést a gázkazán szolgáltatja radiátoros hőleadással, a meleg vizet elektromos bojler. A házban található helyiségek: - 3 tágas és világos szoba (2* 19,78 és egy 12,25 négyzetméter alapterületűek) melyek közül a kisebbik könnyedén minimális bontással nappalivá alakítható, - hatalmas és világos folyosó, előszoba (10,368 nm) -fürdőszoba WC-vel (6,21nm) - kamra (5,2 nm) amerikai konyhává alakítható a konyhafal eltávolításával. A családi ház egy festést követően azonnal költözhető, rendezett udvarral és kiváló melléképületekkel várja új tulajdonosát. Az elhelyezkedés külvárosinak mondható, bár közel a 46-os főúthoz, illetve elérhető távolságban a vasútállomáshoz. Mezőberény egy élhető polgári kisváros, nemzetiségi kultúrával és megyei szinten jelentős helyi iparral. A városban iskolák (általános és középiskola) élelmiszerlánc-üzletek (Penny, TESCO, SPAR) és helyi fürdő is megtalálható. Kultúrája sokszínű és hagyományokkal rendelkező. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Jöjjön el és tekintse meg személyesen. A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
F
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY