Eladó ház Makó 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Makó 200 nm
Hirdetéskód: 8255844
Feltöltve: ma

Makó eladó családi ház 8 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
425 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
680 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 4 lakásból álló ingatlan, Makón a Zrínyi utcában! Per, és tehermentes! Kiváló befektetés panziónak, apartmannak, munkásszálónak, albérletbe adásra vagy bármi másra! Jelenleg kényelmesen 16 fő fér el, de pótágyak elhelyezésével akár 20-22fő is elszállásolható! A lakások külön bejáratúak. Mind a négy lakás konyhával, fürdővel, wc-vel, szobákkal ellátottak. Az udvarról külön ajtón lehet bejutni a mosókonyhába, ahol mosógép, és szárítógép található, így mindenki számára elérhető a mosoda! Igény esetén lehetőség van minden lakásba külön mosógép beszerelése! Mind a négy lakáshoz külön telefonos kapucsengő tartozik. Az egész udvar kamerarendszerrel ellátott, amit akár külföldről, telefonon keresztül is nézhető. A lakásokban tv, internet! Az udvaron, nagy féltetős terasz található, grillező résszel. A terasz teljes hosszán, párafüggöny található, aminek köszönhetően elviselhetőbb a nagy forróság. Az ingatlan nagy felújításon esett át! A nyílászárók, ajtók, ablakok 5 légkamrásos, fehér műanyagokra lettek cserélve, valamint az nyílászárók fölé új betonáthidalók kerültek. A teljes villamoshálózat, víz, csatornarendszer, fűtésrendszer, korszerűsítve lett. A fűtést, új Ariston gázgazán látja el, új korszerű radiátorokkal. A meleg vízről a gázkazán, és Ariston villanybojler gondoskodik. A korszerűsítéseknek köszönhetően a teljes havi rezsiköltség elég kedvező. Az egész házban, az aljzat hidegburkolatot kapott, így időtállóbb, könnyen tisztítható. Az ingatlan akár teljes bútorzattal, elektromos berendezéssel is megvásárólható, így azonnal munkára fogható, ha kiadás a terv! A bútorok, és az elektromos dolgok újonnan boltban vásároltak, alig 2 évesek! Az ingatlan jó elhelyezkedésű, párhuzamos utcában kórház, sztk, gyógyszertár. Óvoda, iskola, a közkedvelt Hagymatikum fürdő, a közelben! Iár:85millió! (a 4 lakás ára ennyi!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mede Marianna
+36 30 860 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mede Marianna
+36 30 860 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY