Eladó ház Makó 175 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Makó 175 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8182181
Referenciaszám: 320166
Frissítve: 21 napja

Makó eladó családi ház 3+1 fél szobás: 108 millió Ft

108 millió Ft
617 143 Ft/m²
175 m²
Alapterület
507 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 341 731 Ft
Második évtől
448 070 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Makón, a turisztikai érdekességek és a Hagymatikum Fürdő közelében, a buszpályaudvar szomszédságában, központi helyen eladó egy remek állapotú, többszöri felújításon átesett családi ház. Az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt vendégház vagy apartman üzemeltetésére is, de remek elrendezése miatt egy nagyobb család, vagy 2 generáció számára is tökéletes otthont nyújt. Vállalkozás, magán óvoda, iroda vagy orvosi rendelő, és egyéb szolgáltatás kialakításához is ideális. Az ingatlan vegyes falazatú, rendkívül jól karbantartott, és kitűnő állapotban van. Az új és modern konyha mellett található egy világos étkező, egy nappali (igazán hangulatos fa tüzelésű kandallóval), két nagyobb és egy kisebb szoba. A fürdőszoba tágas, sarokkáddal és masszázs zuhanyzóval is felszerelt, a WC külön helyiségben kapott helyet. Továbbá van egy kamra és egy gardróbszoba is, melyek sok tárolót biztosítanak, nagyon praktikusak. A főépületet egy fedett terasz köti össze a hátsó épületrésszel, ahol egy tároló, egy kis kuckós padlásszoba, valamint egy teljes értékű konyha található, fűtésre alkalmas kályhával. Ehhez a konyhához saját nyitott terasz kapcsolódik, ami a kertre néz. A teljes körű felújítás 5 éve fejeződött be, ekkor történt a vezetékrendszer, a fűtésrendszer és a nyílászárók cseréje. Új a kazán, illetve infra padlófűtést kapott a konyha. A telek több, mint 500 m2. Az udvar gyönyörűen parkosított, kis halastóval, termő és díszfákkal, valamint örökzöldekkel beültetett, így mindig hangulatos, és kis karbantartási igényű. Segítséget nyújt a gondozásban a kiépített öntözőrendszer. Az ingatlan per- és tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető. Keressen bizalommal további információkért és megtekintésért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánfi Rita ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 917 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY