Eladó ház Kunszentmiklós 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kunszentmiklós 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8283385
Referenciaszám: M289912
Feltöltve: 3 napja

Kunszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 30,6 millió Ft

30,6 millió Ft
315 464 Ft/m²
97 m²
Alapterület
237 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 96 824 Ft
Második évtől
126 953 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Polgári stílusú, jó állapotú ingatlant kínálok megvételre Bács-Kiskun vármegye Kunszentmiklós településen, Kecskeméttől 50 km, Budapesttől 60 km távolságra. A vegyes falazatú, összkomfortos családi ház alapterülete 97 m2, a telek mérete 237 m2, a központhoz közel helyezkedik el. Az ingatlanban megtalálható három szoba, konyha, fürdőszoba-wc, előtér-étkező, éléskamra, és egy tároló helyiség. A konyha, előtér-étkező és a fürdőszoba-wc mozaiklapos, az éléskamra és a tároló helyiség járólappal borított, míg a szobák padlószőnyegesek, a terasz szintén mozaiklapos burkolású. A ház összkomfortos, áram, víz, gáz, csatorna bevezetésre került, fűtése gázkonvektorokkal és cserépkályhával történik. A meleg vizet gázbojler biztosítja. A ház tetőszerkezete teljes felújításon esett át, cserepes lemezzel fedett, a külső falak nemes vakolattal vannak bevonva, a csatorna új. A belső és külső nyílászárók hagyományos fa ablakok-és ajtók, minden ablak redőnnyel felszerelt. Az udvarban jó állapotú, betonos melléképület található, a telek karbantartott, kellemes hangulatú. A ház egy része alatt téglával kirakott pince húzódik. A ház az 1950-es években épült, tulajdonosa karbantartotta, így amennyiben korszerűsítése nem sürgős, vagy a beköltözést követően szeretnék felújítani, az ingatlan azonnal költözhető, ami ideális lehet azoknak, akik nem szeretnének hosszú várakozási időt. Az antik jellegű bútorzat, amennyiben a leendő tulajdonos szeretné megtartani, megbeszélés tárgyát képezi. Az ingatlan per- és tehermentes. A település ellátottsága, infrastruktúrája jó, a közelben orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek (Tesco, COOP, SPAR, Reál), művelődési központ-könyvtár, háziorvosi rendelők, szakrendelő, gyógyszertár, hentes, cukrászda, piac, stb. található, az oktatást óvoda, bölcsőde, általános iskola, művészeti iskola, középiskolák biztosítják. Kunszentmiklós járás központ, így helyben működik a kormányablak, a járási hivatal osztályai. Vevő ügyfeleinket díjmentes hiteltanácsadással és lebonyolítással, továbbá teljeskörű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, szakmai hátterünkkel állunk rendelkezésükre. Bővebb információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Jánosné Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Jánosné Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY