Eladó ház Kunszentmiklós, Szécsitelep 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kunszentmiklós, Szécsitelep 65 nm
Hirdetéskód: 8262442
Frissítve: 4 napja

Kunszentmiklós eladó családi ház 2 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
407 692 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1033 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 851 Ft
Második évtől
109 943 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRcsökkenés 29.9MFt-ról most 26.5MFt! Kunszentmiklóson (Szécsi telep) csendes, nyugodt környezetben eladó egy kb. 65nm-es, 2 szobás, 1983-1985 között épült, tégla építésű, cserép fedésű, fafödémes családi ház, összközműves, előkertes 1033nm-es telekkel. A telken még található számos melléképület, kazánház fatárolóval, garázs tárolóval (+ padlás), illetve még egy különálló tároló (nyári konyha). Az ingatlan megvásárlása óta (2021. július), megújult a villanyhálózat (vezetékek cseréje, új kapcsolók, konnektorok, kapcsolótábla, fővezeték). A szobákban a régi fa parketta maradt, viszont megújultak a hidegburkolatok, (a fürdőszobában a csempe nem, csak a járólap, de minden megvan a befejezéshez), konyhában új csempe, illetve konyhabútor. Minden nyílászáró műanyag, ennek egy része új, egy részét az előző tulajok cserélték. Fűtése kombi gázkazán (a fogyasztása bőven belefér az éves keretbe), radiátoros hő leadással, ez a kazán állítja elő a fürdőszobában a meleg vizet is (a konyhában kis elektromos melegítő). A fűtésre még rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán, illetve egy 2022-ben telepített Gree hűtő-fűtő klíma. Az udvar rendezett (gyümölcsfák, diófák), 2 részre osztott, több kocsival is be lehet állni. Van fúrt kút is, hátul még található pár, állat tartására használható ól, illetve sok akácfa. Komoly érdeklődőnek, tudok videót is küldeni. Az ingatlan CSAK előre egyeztetett időpontban tekinthető meg (!), érdeklődni üzenetben és a megadott telefonszámon lehet. Tehermentes, 1/1 tulajdon. CSOK Plusz-ra nem alkalmas, 70nm alatti az ingatlan! Ingatlanos "segítségét" nem kérem, köszönöm!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertjó beosztásúkamrateraszmelléképületkábeltévéinternetklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 394 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 394 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY