Eladó ház Kulcs 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kulcs 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8258476
Referenciaszám: HZ070301
Frissítve: 2 napja

Kulcs eladó családi ház 4 szobás: 73,9 millió Ft

73,9 millió Ft
369 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
743 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 233 833 Ft
Második évtől
306 596 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy kivételes lehetőség Kulcson! Ez a rafináltan kialakított, kétszintes, porotherm téglából épült családi ház, melynek méreteiben és adottságaiban nincs hiány, várja új tulajdonosát. A 743 m²-es kerttel körülvett ingatlan nemcsak a kikapcsolódás ideális helyszíne, hanem a magánélet szigete is.Az épület földszintjén 3 hálószoba, egy hatalmas nappali amerikai konyhával, fürdő-wc, a pinceszinten egy kétállásos garázs, valamint egy szabadidős tevékenység végzésére alkalmas helyiség kapott helyet, melyhez közvetlenül kapcsolódik egy fürdő wc-vel. A garázsból lépcsőn jutunk fel a földszinti lakótérbe. A nappaliból nyílik a terasz, ahová kilépve tárul elénk a csodás panoráma. A kertre nyíló kilátás minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt, így garantált a pihentető környezet a hétköznapokban. A házat belülről átszelő fény, az amerikai konyhás, hatalmas nappali teremti meg azt a különleges atmoszférát, amely otthonossá teszi minden egyes napját. Ezenkívül a kétállásos garázsnak köszönhetően az autójának is kényelmes és biztonságos helyet biztosíthat. A fűtésről gáz cirkó gondoskodik, amely gazdaságos és hatékony megoldást kínál a hidegebb hónapokban. A szobákban radiátorok, a többi helyiségben padlófűtés biztosítja a kellemes hőérzetet.A nappaliban található fatüzelésű kandallóval igazán meghitt hangulatot teremthet, de a mellette lévő gázcsatlakozásra gázkandalló is köthető.A nyílászárók fából készültek, és mindegyik ablak redőnnyel felszerelt.Kulcs egy kisebb, csendes település, Budapesttől körülbelül egy órás autóútra van, így azok számára is ideális lehet, akik akik szeretnének elvonulni a nagyvárosi zajtól és stressztől. A falusi életstílus nyugalmat és a természet közelségét kínálja.Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, tegye meg az első lépést álmai otthona felé még ma!Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant, keressen bizalommal! Bankfüggetlen hiteltanácsadásban is tudok segíteni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Erkély:
14,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentkuti Tamás Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentkuti Tamás Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY