Eladó ház Kulcs 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Kulcs 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8123030
Referenciaszám: H484506
Frissítve: 16 napja

Kulcs eladó családi ház 4 szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
709 091 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2123 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 806 Ft
Második évtől
323 606 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes helyen keresi álmai otthonát? Nem szeretne a felújítással bajlódni? Akkor ezt a csodás családi házat érdemes megnézni! Jöjjön el és szeressen bele! Érdemes megnézni a házról készült BEMUTATÓ VIDEÓT az Otthon Centrum honlapján a H484506 azonosító szám alatt! A ház: ¤ nettó 110 m²-es, 4 szobás, ¤ 3 szintes, két fürdőszobával, ¤ tégla építésű 7cm szigeteléssel, ¤ 35 m²-es terasszal, ¤ a fűtést fali kondenzációs gázkazán biztosítja padlófűtéssel és radiátoros hőleadással, ¤ a fűtés rendkívül kedvező, mindössze 13.000 Ft havonta! ¤ műanyag ablakok hőszigetelt üveggel, ¤ a házban rézvezetékek vannak ¤ 3 db split klímával szerelve, ¤ 2123 m²-es, összközműves telken található ¤ a kertben kerti tó, hangulatos sütögetőhely és borospince is megtalálható ¤ a lépcsőzetes telek szépen gondozott, 40 gyümölcsfa várja az új tulajdonost Az alsó szinten (szuterén) 2 garázs (az egyik aknával ellátott), SZAUNA, mosókonyha és a kazánház található. A lakószinten egy óriási nappali, konyha-étkező, szoba, fürdőszoba, wc és egy hatalmas fedett terasz van. A felső szinten 2 szoba lett kialakítva, ezekből 2 gardrób nyílik illetve egy második fürdőszoba kapott helyet. A környékről: Az ingatlan egy rendkívül csendes aszfaltozott utcában található a központ közelében. A Duna-part 5 percnyi sétával elérhető és a buszmegálló is sétatávolságra van. A település az M6-os autópálya mellett található, Dunaújváros 11 km, Budapest pedig 59 km. Kulcson bölcsőde, óvoda, iskola is megtalálható. Kérdése van? Szeretné megnézni személyesen? Hívjon most! Ha a vásárláshoz a jelenlegi ingatlanját kell eladnia, akkor abban is szívesen együttműködöm Önnel! Amennyiben hitelre van szüksége, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Terasz:
35 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY