Eladó ház Körmend 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Körmend 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8292407
Referenciaszám: H492863
Feltöltve: ma

Körmend eladó családi ház 3 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
270 588 Ft/m²
85 m²
Alapterület
595 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 776 Ft
Második évtől
95 422 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Körmend városában, Vas vármegyében kínálunk eladásra egy felújítandó házat, amely ideális választás lehet fiatal felnőttek számára, akik saját otthonra vágynak, vagy befektetési lehetőséget keresnek. Az ingatlan alapterülete 85 négyzetméter, míg a telek mérete 595 négyzetméter, így bővítési lehetőség is adott, hogy a jövőbeni elképzeléseit megvalósíthassa. A házban három szoba található, valamint egy fürdőszoba, amely lehetőséget ad arra, hogy az új tulajdonos saját ízlésének megfelelően alakítsa ki a belső teret. A nyílászárók műanyagok hőszigetelt üveggel és redőnnyel ellátott. Közművesített: víz, csatorna, áram bevezetve. Vezetékes gáz az utcáról beköthető. Fűtéssel nem rendelkezik, korábban fa tüzelésű kályhák üzemeltek. Meleg víz ellátását villany bojler biztosítja. A környék csendes és rendezett, ideális választás azok számára, akik szeretnék elkerülni a város zaját, de mégis közel akarnak maradni a városi élethez. Az ingatlan tehermentes, így a vásárlás folyamata gyorsan és zökkenőmentesen lebonyolítható. Körmend városában számos lehetőség kínálkozik a szabadidő eltöltésére, legyen szó a közeli parkokról, sportolási lehetőségekről vagy a város kulturális programjairól. A közlekedés is kiváló, hiszen az ingatlan könnyen megközelíthető autóval, és a tömegközlekedési lehetőségek is rendelkezésre állnak, így a város többi része, valamint a környező települések is könnyen elérhetők. Ez a felújítandó ház nem csupán egy ingatlan, hanem egy olyan lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy saját elképzeléseit valósítsa meg, és egy igazán otthonos környezetet teremtsen magának vagy családjának. Ha Ön is egy olyan ingatlant keres, amelyben megvalósíthatja álmait, ne habozzon, hiszen ez a ház tökéletes alapot nyújt ehhez. Kérdéseivel bizalommal kereshet minket, szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek a legjobb döntés meghozatalában. Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY