Eladó ház Körmend 57 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Körmend 57 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8212953
Referenciaszám: HZ037046-4719528
Frissítve: 16 napja

Körmend eladó családi ház 3 szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
421 053 Ft/m²
57 m²
Alapterület
577 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 940 Ft
Második évtől
99 571 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Körmend csendes utcájában !Körmend egyik nyugodt, békés szomszédságú utcájában kínáljuk eladásra ezt az 57 m²-es hasznos alapterületű családi házat, amelyhez egy 577 m²-es, gondosan körbekerített udvar is tartozik. Az udvaron egy működő ásott kút található, és a kertben többféle gyümölcsfa is helyet kapott, így a természet közelségét nap mint nap élvezheti.Az ingatlan téglaépítésű, cseréptetővel ellátott, amely jó állapotban van. A ház masszív magasalapra épült, így biztos lehet benne, hogy nem vizesedik. A ház három szobából, konyhából, fürdőszobából WC-vel, és előszobából áll, a bejárat előtt pedig egy nyitott, tetővel védett belépő található. Az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik kisebb, de saját udvarral rendelkező otthonra vágynak, vagy akár bővítésben is gondolkodnak, hiszen a telek 30%-os beépíthetőséget kínál.A ház alapvetően jó állapotú, de felújítást igényel, így saját ízlésére formálhatja. A fűtést korábban fatüzelésű kályhával oldották meg, ami szintén felújítást vagy korszerűsítést igényel.Ha egy csendes, nyugodt környéken keres otthont, ahol a természet közelsége és a bővítési lehetőség is adott, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet. Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért!Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével.Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY