Eladó ház Komádi 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Komádi 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8281516
Referenciaszám: M289676
Feltöltve: 8 napja

Komádi eladó családi ház 2+1 fél szobás: 68,9 millió Ft

68,9 millió Ft
574 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1382 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 012 Ft
Második évtől
285 852 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy egyedülálló családi ház Komádiban, amely minden kényelmi igényt kielégít! A ház egy 1382 m2-es telken fekszik, alapterülete 120 m2, és 2 egész, valamint 1 félszobával rendelkezik. A ház főbb jellemzői: - Tágas, amerikai konyhás nappali déli fekvéssel, amelyet egy 2023-ban épült emeletes, modern cserépkályha tesz még otthonosabbá. - Külön mosókonyha, tölgyfa polcrendszerrel beépített spájz, valamint különálló fürdőszoba és WC. - 2021-ben teljes felújításon esett át: vízvezetékek, villamoshálózat, gázvezetékek és tetőszerkezet, valamint a padlóburkolatok cseréje is megtörtént. - 2023-ban készült az új, tégla falazatú, kovácsoltvas elemekkel díszített kerítés, ami növeli az ingatlan biztonságát és eleganciáját. - 8 kamerás biztonsági rendszer gondoskodik a nyugalomról, amik speciális kábelekkel vannak kiépítve. - Beépített garázs, Hormann garázskapuval felszerelve. A házhoz tartozik egy 21 m2-es fedett terasz, ahol kellemesen lehet pihenni vagy vendégeket fogadni. A telken található további építmények: - Egy különálló 54 m2-es épület, amely vízzel, gázzal, csatornával, villannyal (380V) ellátott, amely különböző üzleti tevékenységekre is alkalmas. - Egy filagória beton alapon, tégla parapet falazattal, kiépített kéménnyel, gondosan kidolgozott faszerkezettel és cseréptetővel, amely ideális helyszín családi összejövetelekhez. Ez a ház kiváló választás lehet családoknak, akik csendes, de jól felszerelt otthont keresnek Komádi szívében. Ár és további információk személyesen elérhetőek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hívjon most és tekintse meg álmai otthonát! A hirdetésben tervezett látványképek is meg vannak jelenítve, hogy segítsenek a végleges megjelenés pontosabb elképzelésében! További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is. Megtekintésre telefonos egyeztetés alapján van lehetőség. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Tibor Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 806 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Tibor Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 806 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY